Vant to nye Tetra-kontrakter

Motorola, som er hovedleverandør av Tetra i det norske nødnettet, har vunnet kontraktene om å levere Tetra-baserte kommunikasjonsløsninger til det danske brannvesenet.

Dette er den andre store Tetra-leveransen selskapet inngår med dansk brannvesen på kort tid.

– Vi er svært begeistret over å sikre enda to store Tetra-leveranser til det danske brannvesenet, sier Manuel Torres, visepresident og daglig leder, Enterprise Mobility Solutions, Motorola, EMEA.

Kontraktene innebærer leveranse av ATEX-terminalene MTP810Ex og MTP850Ex til brannetatene i Lolland og Guldborgssund på Danmarks hovedøy Sjælland. Terminalene er av samme type som de som tas i bruk av det norske brannvesenet i det nye digitale nødnettet.

– Terminalene er designet for intuitiv bruk og er svært enkle å bruke til tross for krevende omgivelser, sier daglig leder Håkon Heier i Motorola Norway.

Begge modeller inkluderer en rekke toppmoderne funksjoner som integrert GPS-mottaker for lokalisering av personell, forbedret brukersikkerhet, og effektiv ressursforvaltning, foruten «Man Down»-varsling, en fullt integrert løsning som utløser en intern nødprosedyre dersom bæreren av radioen forblir urørlig over en bestemt periode.

Terminalene er utviklet i tett samarbeid med finske Savox og det danske brannvesenet, og er spesialdesignet for operasjoner i høyrisikomiljøer med eksplosive gasser, støv og vann.

Legg igjen en kommentar