Ventelo ga julegaver – i januar!

Ventelo og Stig Herbern tenker seg nøye om før de gir julegaver. Onsdag ga konsernsjef Stig Herbern to store sjekker til Frelsesarmeen og Rikshospitalets arbeid for kreftsyke barn.

Ventelo spurte kunder og ansatte hvem som burde få 100.000 kroner hver i julegave.

Ventelo-sjef Stig Herbern delte ut gavesjekker på 100.000 kroner hver til Frelsesarmeen og Rikshospitalet, representert ved henholdsvis klinikksjef Terje Rootwelt og kommunikasjonssjef Andrew Hannevik.

–    Det er en stor glede for meg å kunne gjøre dette. Å gi penger til slike formål føles meningsfylt, sier Herbern.

Tradisjonen med å gi julegave til ansatte eller en vinflaske til gode kunder er i ferd med å bli utfordret. De siste årene opplever frivillige organisasjoner og andre institusjoner at næringslivet har fått øynene opp for en rekke gode formål, som miljø, helse og innsats mot fattigdom og rus.

Får ros av IKT-Norge

–    Det er en trend at flere og flere selskaper velger å gi pengegaver til frivillige organisasjoner og gode formål. It- og telekombransjen går foran. At også Ventelo gjør dette, er veldig flott, sier Per Morten Hoff, leder i bransjeorganisasjonen IKT-Norge.

Legg igjen en kommentar