Nokia kommer med 16 GB-modell av X6

I dag lanserte Nokia X6 med 16 gigabyte lagring. Telefonen kjører den nyeste versjonen av Symbian.

Nokia X6 16GB har opptil 18 dagers standbytid, 11,5 timer taletid (GSM), 4,5 timer videoavspilling og 35 timer musikkavspilling! Det er nok tid til å lytte til om lag 12 prosent av låtene som kan lagres på telefonen.

Bildene dine er tatt vare på med et 5-megapiksel kamera Carl Zeiss-optikk og dobbel LED-blitz.

Skyting av videoer skal være enkelt med den nye mobilmodellen, ikke bare på grunn av kameraet, men TV-funksjonen lar deg se dine mesterverker på storskjermen, også. Og selvfølgelig kan du redigere dine videoer på enheten.

Den nye Nokia X6 kommer med den nye Ovi Maps, og tilbyr gratis tur og kjør navigering og tonnevis av ekstramateriale inkludert Michelin og Lonely Planet guider.

Spillkåte vil bli fornøyd med forhåndslastet spill som Spore av EA, Asphalt4 og DJ Mix Tour av Gameloft.

1 thought on “Nokia kommer med 16 GB-modell av X6

  1. Gleder meg til denne og mange nye telefoner i tiden som kommmer, Men kan noen snart gå over til praktisk stand by tid. Ikke en eneste telefon jeg har hatt siden Nokia 6310 for mange mange telefoner siden, har hatt mer enn 1 døgns standbytid inkludert normal ekstrembruk tale og data pr døgn…

    Jeg gleder meg til produsentene ikke lenger opererer med standbytid som et passivt element og at devicene fungerer med en reeell exchangekonto med flere tusen kontakter og et par gb av data som default.

    Da blir det relle og gode preformancetall som faktisk er relevante.

Legg igjen en kommentar