Nå kommer endelig mobilene med to SIM-kort!

For ett år siden skrev Mobizmag.no en blogg om «Når kommer mobilene med to SIM-kort?». Svaret er nå! I Samsungs nye mobiltelefon C5212 er det plass til to SIM-kort.

I Asia har de for lengst oppdaget at arbeidsfolk med gratis mobiltelfon faktisk også har et privatliv. Derfor er mobiler med plass til to SIM-kort en stor suksess. Men hvorfor kan du ikke få kjøpt lignende mobiler i Norge, stilte vi spørsmål om i denne bloggen.

I nye mobiltelefon C5212 er det plass til to SIM-kort, som gjør at man kan ha to ulike telefonnummer til én og samme mobil. Dette er en smart og praktisk løsning for jobb, på reise eller for de prisbevisste.

Du kan ha begge abonnementene aktive for innkommende samtaler samtidig, eller la et hvile mens det andre er på. Med den lille knappen på siden av mobilen er det lett å bytte mellom abonnementene, eller så kan mobilen innstilles til å bytte til et gitt tidspunkt.

SIM-kortene kan ha hvert sitt ringesignal, og er et av abonnementene inaktivt kan du få tilgang til kontaktene via det andre sim-kortet i den delte kontaktlisten. I tillegg kan man ha fire samtaler samtidig, to per SIM-kort.

Dobbelt så mange muligheter

Både jobb- og privatabonnement i samme mobil. Med C5212 kan man ha både jobb- og privatabonnementet i én og samme mobil. Du bytter mellom dem ved å trykke på knappen på siden av mobilen, eller via tidsinnstilning.

Prisbevisst. Flere operatører tilbyr gratis samtaler innen sitt eget nett, og med C5215 kan du ha sim-kort fra to forskjellige operatører og derfor utnytte to ulike tilbud.

Utenlandsreiser. Når man er utenlands kan det være dyrt å få samtaler til sitt norske abonnement. En praktisk løsning kan være å kjøpe et kontantkort i det landet man er i, og bruke det for å nås hjemmefra og ringe andre i det samme landet. I flere tilfeller er det også billigere å ringe hjem med enn det norske abonnementet. Med C5212s nås man samtidig på det vanlige norske abonnementet, som ofte er viktig til tross for at man er bortreist.

Fakta

  • C5212 er en GSM-mobil med vanlige knapper.
  • Den har en 2,2 tommer stor LCD-skjerm.
  • Batteriet er på 1000 mAh med opp til fire timer taletid, alternativt 200 timer standby.
  • Mediespiller, kamera og FM-radio.
  • Kommer i februar.
  • Pris: 2100 kroner.

Legg igjen en kommentar