Slik sender du en ekte kjærlighetsrose via SMS

Romantiske blomsterhilsener har alltid vært en vinner rundt morsdag og Valentinsdag. Helt nytt i år er at du kan imponere din kjære med en levende rose via SMS!

Først får kjæresten en spennende SMS  – så en levende, langstilket, flott rose med din hilsen i sin lokale Interflora-butikk. Hvor som helst i hele Norge.

Tiltaket må være en drøm for de som alltid er i «siste liten» med å huske romantiske merkedager …

Det er blomsterhandlerne i Interflora som før morsdag og Valentinsdag lanserer ny teknologi for å levere blomster.

Når kjæresten får SMS’en om rosen sender hun eller han «Interflora» til 2077 og får oppgitt adressen til nærmeste Interflora-butikk. Uansett hvor i landet hun eller han er. Dette er mulig med sporing av mobiltelefonen og dermed muligheten for å finne området hvor rose-mottakeren befinner seg. Nytt, enkelt og en herlig blanding av ny teknologi og gamle flørtetriks!

En liten SMS-flørt og en flott levende rose på Valentinsdagen er en genial ide, mener Bjørn-Christian Pedersen i PSWinCom som leverer bedriftsløsninger innen SMS og mobil. Ide og initiativ til denne unike kampanjen kom fra Interflora ved webansvarlig Randi Eide Nordlien og daglig leder Dag Henrik Rølmann.

Via gode råd fra Nordialog ble det opprettet kontakt mellom Interflora og PSWinCom som sammen utviklet denne tjenesten. Med et så konkret resultat er samarbeidet mellom blomsterhandler – tele – og SMS-utvikler virkelig spennende!

Allerede første dag ble tjenesten populær. Den var så vidt publisert da de første bestillingene tikket inn.

Interflora Norge har sett mange muligheter med denne teknologien, og jobber videre med suksessen.

Les mer om tjenesten her.


Legg igjen en kommentar