Dette lanserer Microsoft i Barcelona

BARCELONA: Steve Balmer vil mandag være tilstede når Windows Mobile 7 lanseres i Barcelona. Nå blir det en ny Windows Phone for alle penga!

Mobizmag.no har landet Barcelona og er klare for en uke med mye spennende mobil stoff fra Mobile World Congress. Det er klart at det i år vil bli en rekke spennende lanseringer.

Det første som møtte oss da vi stod utenfor Fira Barcelona var en diger reklameplakat fra Samsung som dekket et helt bygg og annonserte at den 12. februar vil Samsung lansere en helt ny mobil opplevelse. Dette er høyst sannsynlig Bada som skal vises frem for første gang. Vi kommer til å være tilstede på pressekonferasen.!

Tvers over gaten finner vi Plaza Catalonia hotell. Alle vinduer og inngangsparti er for anledningen dekket av reklameplakater for Windows Phone.

Det er store forventninger til hva Microsoft kommer til å presentere. Steve Balmer vil mandag være tilstede når Windows Mobile 7 kommer til å bli lansert med et revolusjonerende nytt grensesnitt (Zune lignende!?) og at det kommer til å bli drastiske endringer som fjerning av støtte for multitasking og ingen bakoverkompabilitet.

Dette synes jeg høres litt for vilt ut til å være sant, men hvem vet?

Når vi gikk forbi bannerene til Microsoft så syntes vi det så ut som om det var noen store hvite klistrelapper midt på bannerene… og gutta fra Engadget har gjort litt mer forskning på dette, og hevder at det står «7 Series» under disse store klistrelappene:

Sony Ericsson skal også ha en pressekonferanse ikveld. Det spekuleres ikke så mye i hva de kommer til å lansere, utenom at det forventes en «ny» lansering av Xperia X10, Sony Ericsson sin første Android telefon, forhåpentligvis nå med et mer ferdig grensesnitt og en dato for slipp til massene.

Personlig hadde jeg håpet på en lansering av Dell Mini 5 (Dells første Android telefon), men Dell er ikke tilstede i år, de har ikke en gang en liten stand.

Ellers ser det ut til å bli mye fokus på mobilt innhold og synkronisering av dette innholdet mellom mobiltelefon og skyen (det nye buzz ordet internett) og mobile tjenester, spesielt med fokus på iPhone, Android og Blackberry plattformene.

Også vil LTE (4G) få mye fokus. Telenor, Huawei, Cisco, Qualcom og en rekke andre vil demonstrere LTE teknologi.

Vi står i det hele tatt foran 4 spennende dager, følg med oss her på www.mobizmag.no og på Twitter.

En kommentar om “Dette lanserer Microsoft i Barcelona

Legg igjen en kommentar