VIDEO: Her de siste trendene fra Mobile World Congress

BARCELONA: NetComs toppsjef, August Baumann, kommenterer i et eksklusivt videointervju de siste trendene fra Mobile World Congress i Barcelona.

Se video nederst i artikkelen.

Baumann og flere andre i NetCom var på verdens viktigste møteplass for mobilbransjen i Barcelona. Dette er både en fagkonferanse på høyt nivå og en stor utstillingsmesse for operatører, produsenter og tjenesteleverandører.

Det spesielle i år er at det er mobilapplikasjoner for alle penga som gjelder, og dette kommenterer Baumann i videointervjuet.

NetCom og det svenskfinske moderselskapet TeliaSonera markerte i Barcelona at de er verdens første operatør som tilbyr 4G. Selskapene leder dermor med et hestehode i den teknologiske utviklingen. Og mye av det som skjedde på Mobile World Congress handler om nettopp jakten på 4G og hvordan få kunder på dette.

Se Baumanns erfaringer fra Mobile World Congress og hvilke trender som kommer til å påvirke deg og din mobilbusiness.

Legg igjen en kommentar