VIDEO: Bipper-dama vant pris på Mobile World

BARCELONA: Hun kalles bare Bipper-dama og er årets store snakkis blant de norske deltagerne på Mobile World Congress. Silje Vallestad vant innovasjonsprisen for beste oppstart og danket ut 250 andre nominerte!

Se video nederst i artikkelen.

Det spesielle er at Bipper mottok prisen FØR de har lansert noe konkret produkt, som er en tjeneste slik at du kan kontrollere barnas mobilbruk på en enkel måte.

Du legger merke til Silje Vallestad på Mobile World Congress. Ingen ting er tilfeldig. Vesker, klær, PC, mobil og andre effekter er i orange – akkurat som logoen til Bipper.

Silje Vallestad har klart å ta Mobile World Congress med storm. Og mange messevetaraner har mye å lære av Vallestad og måten hun promoterer sitt selskap på.

Se videointervjuet der hun forteller om den prestisjefylte prisen de har vunnet, om alle potensielle kunder hun har møtt, kontrakten som skal signeres i kveld og NÅR mobiltjensten skal lanseres.

3 thoughts on “VIDEO: Bipper-dama vant pris på Mobile World

  1. Dette ser jeg frem til blir lansert, spennende å se hva tjenesten vil innebære, selv om ungene mine ikke har nådd mobilalder enda kommer det fortere enn man aner, så dette er en tjeneste som jeg vil følge med på.
    Gøy at det er norsk også da 🙂

Legg igjen en kommentar