VIDEO: Var i møter med oppkjøpskandidater under Mobile World

BARCELONA: Mobilnestoren og partner i Ferd Venture, Bjørn Erik Reinseth, var på Mobile World Congress for å vise fram sine investeringer og jakte på nye. Hør hans erfaringer og finn ut hvilke mobiltrender som vil komme i år.

Se video nederst i artikkelen!

Bjørn Erik Reinseth er partner i Ferd Venture, som blant annet investerer i IT- og mobilselskaper. Han har tidligere vært sjef i Bredbåndsfabrikken og Sense, samt jobbet med mobilutvikling i NetCom. Forut for Ferd Venture drev han sin egen virksomhet som «management consultant» i IT-sektoren.

Reinseth invester på vegne av Ferd i en tidlig fase hos IT- og mobilselskaper i Norge og Norden. De forvalter cirka 1 milliard kroner, men sier de har betydelig midler tilgjengelig fornye investeringer

Normalt investerer de fra 15 til 80 millioner kroner per selskap.

Ferd har invstert i Kvaleberg, som leverer et fullstendig integrert softwareprodukt til medium- og lavende mobiltelefoner (også kalt ”feature phones”).

I tillegg har de investert i Colibria, som har blitt store innen  instant messaging og såkalte presencesystemer, som leveres til mobiloperatører i Europe, Asia, Afrika og Latin Amerika.

Se hva Bjørn Erik Reiseth gjorde i Barcelona under Mobile World Congress. Det er ingen tvil om at han kan mye om kommende mobilteknologier og hvordan tjene penger på dette.

Legg igjen en kommentar