Først ute med Google Nexus One i Norge

Network Norway har gjort et kupp; som første teleoperatør i Norge lanserer de i dag Nexus One, Googles nye og mye omtalte smarttelefon.

– Som utfordreren i norsk teleindustri er det naturlig at vi er tidlig ute med nyheter som markedet ønsker seg. Det har vært store forventninger til Nexus One etter at en rekke fagmiljøer mente at den var på høyde med iPhone og de mest avanserte smarttelefonene fra Nokia, sier Tom Guldberg i Network Norway.

– Vi opplever at stadig flere benytter seg av vårt tjenestetilbud innen mobil tale og data. Vi har lenge visst at vi er svært konkurransedyktige, og fikk for alvor opp øynene for vår ledende posisjon etter hvert som vi registrerte hvor mange tusen som var villige til å kjøpe iPhone for deretter å si opp kontrakten og tegne ny avtale med ett av våre selskaper, sier Guldberg.

Han forteller at Nexus One er i salg fra i dag hos Network Norways forhandlernett.

Uten binding
– Nexus One selges med eller uten binding, avhengig av hva kunden ønsker. Vi har lenge hevdet at utidige bindinger er lite gunstig for forbrukerne. Derfor selger vi Nexus One til de som vil ha den, uanhengig av om de er kunde hos oss eller ikke, sier Guldberg.

– Våre erfaringer tilsier at kundene er fullt kapable til å vurdere de ulike operatørenes tilbud og velge det som passer dem best.

1 thought on “Først ute med Google Nexus One i Norge

  1. Jeg handlet google one direkte fra Google. Kostet meg eksakt 4174 kroner + 340 kroner som Jetcarrier skulle ha for frakt og fortolling. Fungerte meget bra og tok eksakt 7 dager fra bestilling til telefonen var på lokalt postkontor. ref: http://www.jetcarrier.com

Legg igjen en kommentar