Ny iPhone-app for reiseklare nordmenn

Apollo er første norske reisearrangør til å lansere en applikasjon til iPhone hvor du gratis kan laste ned og bestille restplasser. Dermed er det blitt enda enklere å bestille ferieturen.

Apollos kundeundersøkelser viser at utover selve reiseproduktet, er det hvordan man bestiller reisen som er viktig.

Enklere og raskere

Nordmenn vil ha det enkelt og lett tilgjengelig. Nå tilbyr selskapet, som første reisearrangør, sine kunder en iPhone-applikasjon hvor alle restplassene er samlet.

– Det er rundt en kvart million Iphone brukere i Norge. Vi synes det er hyggelig å kunne tilby en enklere måte å bestille reiser. Mange er reisesugne etter en lang og kald vinter, nå kan de lett følge med på reisetilbud til varmere strøk, sier informasjonssjef Helen Begby i Apollo.

Bestill reisen i kassakøen

Med hjelp av den nye applikasjonen, som kan lastes ned gratis fra Apples App Store, finner du lett gode tilbudsreiser hvor enn du befinner seg.

Du kan også benytte Iphonens innebygde GPS for å finne nærmeste avreiseflyplass. Selvsagt kan du også bestille reisene direkte på iPhone slik at alle med “Tårnfrid”-tendenser kan ordne ferien samtidig med at barna hentes i barnehagen eller fra kassakøen på matbutikken.

Applikasjonen kan lastes ned gratis her.

Legg igjen en kommentar