Menn er «verstinger» på SMS-forhold

Tre ganger så mange menn som kvinner innleder forhold med andre gjennom mobilen.

Én av ti menn har innledet forhold på SMS, ifølge en helt fersk undersøkelse analysebyrået InFact har utført på vegne av mobilselskapet Chess.

Antall kvinner litt over tre prosent. Det betyr at tre ganger så mange menn som kvinner innleder et eller flere SMS-forhold med noen.

På pushern med mobilen

– Målingen viser helt klart at menn er mest aggressive på sjekkefronten. De er mye mer aktivitet blant disse, enn det er blant kvinner. Det er også nesten dobbelt så mange kvinner som menn som sier seg usikre på om de har innledet forhold på SMS. Tydeligvis er det en del som beveger seg inn i en gråsone, forteller markedsdirektør i Chess, Jarle Alvær.

De sammenlagte tallene for de som forteller at de ikke har innledet forhold med noen på mobilen, er imidlertid hele ni av ti.

Lett å flørte via SMS

– Tallet er henholdsvis 84 og 93 prosent for menn og kvinner som ikke har innledet forhold på SMS, forteller markedsdirektøren, og legger til:

– Jeg kan lett se for meg at disse SMS-forholdene også kan finne sted i etablerte forhold. Mobilen gjør det lett å flørte med andre, og det er forskjellige grader av seriøsitet bak meldingene som er i sirkulasjon.

Legg igjen en kommentar