Sett over mobilsamtaler med ett eneste klikk

Nå kan arbeidshverdagen din på kontoret bli enklere. EMCOM lanserer operatøruavhengig applikasjon som setter over mobilsamtaler i bedriftsnett med ett eneste klikk.

Andelen bedrifter som kun benytter mobilt bedriftsnett, har økt kraftig de siste årene. NetCom tilbyr Trådløs Bedrift, Network Norway har løsningen Mobil Bedrift, Telenor leverer tjenesten Proffnett og Ventelo tilbyr Mobilt Bedriftsnett.

Det har også medført at 3G- og GSM-bordtelefoner har blitt et vanlig arbeidsverktøy på kontorer som har mobilt bedriftsnett.

Suksess med bordtelefoner

EMCOM har solgt over 25000 3G- og GSM-bordtelefoner siden starten. Bordapparatene har blitt populære på grunn av stort display på telefonene, store taster, hurtigtaster og ingen strålingsfare.

Samtlige operatører leverer en sentralbordløsning sammen med sin mobile bedriftstjeneste. Men inntil nå har det ikke vært en enkel og felles måte å sette over samtaler for den enkelte bruker, verken med vanlig mobiltelefon eller bordapparat.

Den nye applikasjonen SettOver skal løse dette problemet. Den er utviklet av Mobile Communications (MobiCom) på oppdrag av Emcom.

Mange trives med bordapparat

– Selv om vi nå er godt på vei inn i en mobil verden, er det fortsatt mange som trives best med et fast bordapparat på kontorplassen. EMCOM gir muligheten til å sette et SIM-kort i bordapparatet og i kombinasjon med dagens mobile løsninger vil man oppleve en enda bedre hverdag med økt tilgjengelighet, sier Christian Jørgensen i MobiCom.

Men det er spesielt én funksjon som for mange skaper irritasjon, å sette over samtaler. Til tross for at bordapparatene og vanlige mobiltelefoner har fått svært mange gode og intuitive funksjoner, er det fortsatt en utfordring å sette over samtaler. Hovedsakelig er årsaken mobiloperatørenes forskjellige tekniske løsninger.

Installert på PC-en

Det er en fordel å kunne samle alt dette under ett grensesnitt. Med SettOver installert på PC og et bordapparat fra EMCOM tilkoblet via USB-porten, er det meget enkelt å sette over samtaler til en kollega eller andre personer.

Vi drar også nytte av andre muligheter når man nå styrer mobilen fra PC-en. For eksempel når du kopierer et telefonnummer fra dokumenter eller internettleseren, vil SettOver automatisk reagere og spørre om du vil ringe nummeret.

Tilpasset mobile bedriftsløsninger

Telefonkatalogen.no er også implementert slik at det umiddelbart gjøres oppslag på ukjente innringere og nummer du ringer ut.

SettOver er tilpasset de mobile bedriftsløsningene NetCom Trådløs Bedrift, Telenor Proffnett, Network Norway Mobil Bedrift og Ventelo Mobilt Bedriftsnett.

Den støtter foreløpig bordapparater fra Jablocom og Huawei, levert av EMCOM.

Operatør fornøyd

– Jeg er svært glad for initiativet og hilser det velkommen som et godt supplement til Mobil Bedrift, da dette bidrar til å forenkle bruken av bordapparater til kundene, sier Pål Nøst som er løsningsrådgiver hos Network Norway.

Han har selv testet applikasjonen og er fornøyd etter å ha brukt SettOver.

Test den selv

Applikasjonen SettOver kan lastes ned her.

Du har mulighet til å teste produktet i 14. dager før eventuell kjøp. Én lisens koster kr. 80,- eks.mva.

Alle apparater som er levert fra EMCOM i 2010, leveres med fri lisens.

Fakta

  • Sett over samtaler til hvem du vil
  • Importer kontakter fra Microsoft Outlook 2003/2007
  • Kopier et telefonnummer fra hvor som helst og SettOver foreslår å ringe dette
  • Ukjent nummer blir automatisk slått opp fra Telefonkatalogen.no
  • Lag hurtigliste over de personer man snakker/setter over til oftest
  • Send og motta SMS enkelt
  • Operatøruavhengig


Legg igjen en kommentar