Han tar over som finansdirektør i Aspiro

Aspiro har ansatt ny finansdirektør, etter at nåværende finansdirektør Jostein Viksøy blir en del av Aspiros ledergruppe.

Erlend Prestgard (31) blir finansdirektør (CFO) med tiltredelse senest 1. juli 2010. Prestgard kommer fra en stilling som prosjektleder i konsulentselskapet McKinsey og blir en del av Aspiros ledergruppe.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi har ansatt Erlend Prestgard som CFO i Aspiro. Hans erfaring blir viktig i det strategiske arbeidet med å drive videre vekst og utvikling i selskapet, sier Gunnar Sellæg, administrerende direktør i Aspiro.

Aggressiv vekststrategi

Som CFO vil Erlend Prestgard fokusere på å videreutvikle konsernets økonomistyring og samtidig delta i strategiarbeidet med å drive selskapet framover.

Aspiro har en aggressiv vekststrategi og vil i 2010 prioritere satsningene innenfor forretningsområdene mobil-TV og musikk spesielt.

– Aspiro er ledende innenfor sin bransje, med interessante løsninger for eksempelvis musikk og mobil-TV. Selskapet befinner seg også i en meget spennende fase med store vekstmuligheter og jeg gleder meg til å være med i arbeidet med å realisere denne veksten, sier Prestgard.

McKinsey-bakgrunn

Prestgard har vært ansatt i McKinsey siden 2006.

I McKinsey var han blant annet ansvarlig for å lede forandringsprosesser hos en rekke kunder innenfor ulike sektorer blant annet innen telekom.

Han har tidligere vært analytiker i UBS Investment Bank i London med fokus på børsnoteringer og verdisetting.

Prestgard er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Legg igjen en kommentar