Norges største møteplass innen mobile muligheter

Det ligger an til rene europamesterskapet i mobile plattformer på Mobilkonferansen i Arendal 4. og 5. mai med både RIM, Google og Microsoft på podiet!

Mobilkonferansen arrangeres i år for andre gang. Initiativet kom i fjor fra SMS-leverandøren PSWinCom som et resultat av mangel på nasjonale konferanser med fokus på mobile tema.

– Vi ønsker å skape Norges største årlige begivenhet i mobilbransjen hvor vi får med oss norske bedrifter i alle bransjer, og vi er på god vei! Brukerorientering og kompetanseheving er stikkordene, noe fjorårets arrangement viste var av interesse for de 130 som var tilstede på konferansen. Målet er å komme opp i et antall på minst 350 deltakere, sier salgs- og markedssjef Espen Fosse Storaas i PSWinCom.

– Mobiltelefonen blir stadig mer integrert i bedrifters business på flere måter.

Temaet mobil spenner vidt og behovet er stort for en møteplass og læringsarena for bransjen. Det samme gjelder for norske bedrifter generelt som vil holde seg oppdatert på mobile muligheter og mobil kommunikasjon, sier Storaas.

Marked i sterk vekst

95 prosent av Norges befolkning har minst en mobilterminal og følgelig er mobilen markedets kraftigste kommunikasjonsmedium. Det avgjørende er hvordan vi kan benytte denne kanalen på en måte som gir en god brukeropplevelse for mottaker.

-Vi jobber i et marked som er i sterk vekst. Kundene forventer i dag at man kommuniserer på enklest og raskest mulig måte, nemlig via mobil. Mobilen er et stadig viktigere verktøy i hverdagen. Men hvordan bruker man den mobile kommunikasjonskanalen mest effektivt? Hvordan fungerer det norske lovverket på dette området? Og hvilke leverandører finnes på markedet? Det er slike ting vi tar opp på konferansen, sier Storaas.

De store er tilstede

Microsoft, RIM/BlackBerry og Google Mobile deltar med internasjonale ledere som vil presentere siste nytt fra deres mobilsats- ning.

-PSWinCom arrangerer konferansen i samarbeid med Progress som er teknisk ansvarlig for gjennomføringen, sier Espen Fosse Storaas og legger til:

-Vi ønsker alle mobilinteresserte velkommen til to uforglemmelige dager, og sier som Eric Schmidt i Google: – Mobile first!

Fakta

  • Mobilkonferansen er en ny møte- plass for bedrifter og organisasjoner som er interessert i å ta i bruk eller videreutvikle mobile løsninger.
  • I år er det andre gang at konferansen blir arrangert.
  • Konferansen består av spennende foredrag, casepresentasjoner, leverandørutstilling og festkveld.
  • Noen av årets partnere og utstillere er Telenor, TDC, Nokia, HTC, SmartPhones, Aptum, MobilData, Intelecom og PSWinCom.
  • Både deltakere og foredragholdere kom i fjor med svært positive tilbakemeldinger både på det faglige innholdet og på Mobilkonferansen som møteplass. Hele 95 prosent av de som deltok mente konferansen var så bra at de uten tvil ville anbefale andre å delta.
  • Arrangementet skjer 4. – 5. mai i Arendal Kulturhus.
  • Program og påmelding finner du her.

1 thought on “Norges største møteplass innen mobile muligheter

Legg igjen en kommentar