Superskjerm på ny Samsung-mobil

Galaxy S har den største skjermen av alle Samsungs touch-telefoner. Super-AMOLED gjør at alt oppleves i HD-kvalitet og mobilen har Android 2.1. Snadder med andre ord!

Super-AMOLED er en skjermteknologi som gir enda klarere og mer fargesterk bildegjengivelse enn tradisjonelle AMOLED- og LCD-skjermer. I tillegg er skjermer av super-AMOLED tynnere.

Lær mer om Samsungs super-AMOLED her.

For forbrukerne er det viktig at mobilen har en stor skjerm. Samsungs norske undersøkelse om mobilvaner i 2009 viste at 64 prosent av respondentene vil ha en stor skjerm, og at 78 prosent ønsker at mobilskjermen var mer lyssterk.  Ønskene blir nå oppfylt.

Galaxy S har en skjerm på imponerende fire tommer med super-AMOLED, og er dermed den største på en Samsung-mobil noensinne.

I dag bruker nordmenn mobilen til langt mer enn å ringe og sende SMS med. Musikkspilleren og kameraet er de nest mest brukte av mobilens funksjoner. Det neste steget i utviklingen er full integrering av internett i mobilen.

Bindeleddet til internett

Verdens største nettside er Facebook, og for mange er det like selvfølgelig å holde kontakten med venner og bekjente på denne måten som å ringe.

Funksjoner som mail og chat vil du kunne bruke der du er og mens du er på farten, uten å måtte sette deg foran en PC.

Mobiltelefonen blir derfor et naturlig bindeledd til Internett. Men det stiller høye krav til mobilen for at det skal fungere både teknisk og ergonomisk.

Social Hub

Den store touch-skjermen til Galaxy S fungerer veldig godt til å surfe på nettet og bruke tjenester. På mobilen har du også Samsungs innovative Social Hub der du kan samle alle kontakter og venner på ett og samme sted, i stedet for at man må bevege seg mellom ulike nettsteder og applikasjoner.

Facebook-konto, chat, e-post, telefonnummer og kalenderoppdateringer finnes på samme sted og oppdateres. På Android Marketplace kan man laste ned flere Internett-tjenester og applikasjoner, og menyer og snarveier tilpasses enkelt brukerens ønsker med Samsungs nye grensesnitt TouchWiz 3.0.

Med den store fleksibiliteten og de mange mulighetene til å sette den opp etter personlige ønsker kan man faktisk si at det ikke kommer til å finnes to like versjoner av Galaxy S.

Smarte funksjoner

Noen andre smarte funksjoner er GPS med Google Maps i 3D. DLNA for trådløs tilkobling mot andre enheter. Smart skrivefunksjon der teksten i etterkant kan redigeres og sendes som sms, mail eller chat.

ActiveSync for e-postsynkronisering. Layar Reality Browser – når du holder mobilen mot et objekt forteller den hva som vises på skjermen.

Fakta

 • Galaxy S er en touch-telefon med operativsystemet Android 2.1 og en processor på 1GHz.
 • Den har 3G og mobilt bredbånd opp til 7,2 Mbps.
 • Touch-skjermen er på fire tommer, super-AMOLED 800×480 piksler.
 • Digitalkamera med fem megapiksler og vga-videotelefonkamera.
 • Spiller inn video i HD-kvalitet (720p/30fps) i formatet mpeg4, h.264, h.263(sorenson), DivX/XviD med flere. Bluetooth 3.0, USB 2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n.
 • Åtte GB internt minne og plass til minnekort opp til 32 GB.
 • Størrelse: 64,2 x 122,4 x 9,9 millimeter, 118 gram. Batteritype: 1500 mAh.
 • Kommer i løpet av sommeren.
 • Pris er 5400 kroner.

2 thoughts on “Superskjerm på ny Samsung-mobil

 1. Exchange synkronisering

  Vel, en ok mobil men ikke bra når det gjelder oppkobling mot Microsoft Outlook.
  Jeg sitter her og plundrer….plundrer men dette var ikke lett sammenlignet med tidligere mobiler jeg har hatt. Nokia, Ericsson, HTC, Iphone………..
  Kommer ikke til å kjøpe Samsung igjen om det er like dårlig fremover

 2. Det hørtes rart ut, Exchange på Android pleier å være veldig lett å sette opp, mye lettere enn på Symbian for eksempel.

  Foreslår at du beskriver problemet i Brukerforumet vårt, så er det sikkert noen som kan hjelpe deg.

Legg igjen en kommentar