Google, Microsoft og BlackBerry letter på sløret

Dersom du vil ha et lynkurs i Enterprise Mobility fra RIM/BlackBerry. Eller høre de heteste nyhetene om Google Mobile eller Windows Phone 7 Series – ja da er Mobilkonferansen stedet!

Les også: Norges største møteplass for mobile muligheter

Knut Aasrud (til høyre i bildet) vil i sitt foredrag på Mobilkonferansen snakke om Microsofts valg av strategi mot bedriftsmarkedet for programvare og tjenester, samt hvorfor innføringen
av Windows Phone 7 Series ved årsslutt blir viktig.

Aasrud er leder for tele- og kommunikasjonsektoren for Microsoft i Europa, Midtøsten og Afrika, og spiller en sentral rolle innenfor en av selskapets viktigste vekstområder.  Aasrud har ansvaret for Microsofts aktiviteter innenfor telekom, media og IT-tjenesteleverandører i hele området.

Han begynte i Microsoft i 2005 som Administrerende direktør for Microsoft Norge, og har tidligere jobbet som direktør i SAP Sverige, Provida ASA og hatt flere sentrale stillinger i Siemens’ European Operations.

Google på mobilen
Scott Beaumont er en av de helt sentrale skikkelsene innenfor Google sin mobilsatsning. Som Partnership Director har briten ansvaret for en rekke av Google sine produkter og tjenester i Europa.

Beaumont har vært sentral i mobilindustrien siden starten. Han er trolig mest kjent som gründer og toppsjef i Mippin, et selskap som har gjort stor suksess med mobile internettløsninger. Før dette var han markedssjef i det store tyske mobiloperatørselskapet T-Mobile.

Nå er Scott Beaumont altså med i Google sin ledergruppe og vier det meste av tiden til selskapets posisjonering i mobilmarkedet.

På Mobilkonferansen vil han gi oss de heteste nyhetene om Google Mobile og avsløre selskapets syn på den mobile fremtiden.

BlackBerry og enteprise

Den tredje internasjonale foredragsholderen som er bekreftet til Mobilkonferansen er nederlandske Ronald Mol. Han er Global Enterprise Sales Manager hos RIM, selskapet bak designet og produksjonen
av de prisbelønte BlackBerry SmartPhones.

Ronald Mol har solid toppledererfaring fra flere selskaper i internett- og mobilbransjen og er kjent som en drivende dyktig foredragsholder.

Temaet for foredraget hans på Mobilkonferansen blir ”Enterprise Mobility”.

RIM-sjefen vil gi et spennende og nyttig innblikk i hva dette betyr for ulike bransjer og bedrifter, hvordan det brukes i dag og hvordan utviklingen ser ut til å gå fremover.

Årets program spenner fra mobil markedsføring via sikkerhet og lovgivning til presentasjoner av praktiske mobile løsninger og mobile fremtidsmuligheter.

Legg igjen en kommentar