Slik laster du ned Apps som ikke er tilgjengelige i Norge

Mange applikasjoner er ikke tilgjengelig i det norske markedet. Slik går du fram for å laste ned de utenlandske godsakene på din iPhone.

Sammen med brodern i går på Sjøflyhavna-cafe så satt vi å drodla litt rundt det her med å dele med hverandre hvilke filmer og TV-serier vi ser på, tips, etc – you know the drill…

Jeg fant ikke noe som virkelig slo ann på AppStore, men via nettet når jeg kom hjem så fant jeg ut at Flixter har en App til iPhone som kunne gjort susen! So far, so good…

Gikk inn på http://www.flixster.com/mobile/apps/iphone for å laste den ned, da jeg ikke kunne finne den direkte på AppStore.

Klikker du på «get the app» så skal du i utgangspunktet komme hit:

…men det gjør du ikke, fordi App’en er av en eller annen grunn ikke tilgjengelig i Norge…
Har du – og leser du det her – så har du det – en AppStore account fra før av så har du også sikkert lagt inn et bankkort som trekkes når du handler Apps som koster penger…den her (og mange andre) gode Apps koster heldigvis ikke noe, så hvordan skal du da få tak i disse?
Slik gjør du!
 1. Er du pålogget iTunes på din Mac/PC så klikk på pilen ved siden login navnet ditt øverst til høyre, dernest velg «Account»
 2. Så må du lage en ny Account
 3. Pass på å velg USA som land
 4. Fyll inn all info som kreves – du får finne på en adresse i USA – er det feil postnummer i forhold til hva du skriver inn (dvs staten) så vil iTunes hjelpe deg å velge «riktig»
 5. siden dette er en gratis app, så trenger du ikke å velge noe kredittkort du skal belaste kontoen din med, derfor velger du «none»
 6. Fyll inn resten av det som kreves, og vent på «confirmation mail» som skal sendes til deg – for min del tok det faktisk en stund før jeg hadde den i mailboksen min – men den kom, og det gikk greit å skifte konto, og laste ned Movies slik jeg ville  🙂
Nå kan du enkelt og greit veksle mellom din norske og amerikanske iTunes konto – dog kun for å laste ned gratis App, men «never the less» greit å ha tilgjengelig ved behov!

3 thoughts on “Slik laster du ned Apps som ikke er tilgjengelige i Norge

 1. Hei, i siste versjon av iTunes kreves det en payment method når jeg skifter land til US. Prøvde å følgen brukansvisningen din, men avkreves payment method uansett hva jeg gjør.

 2. Ja, samma her.. Prøve å reg VISA kortet mitt også, men det gikk ikke.. ikke engang bateling via PayPal funket.. så denne oppskrifter er søppel

 3. Heisan,

  Du må lage en ny konto – starte fra scratch – velge USA – feks plotte inn den adressen du fikk av JetCarrier – så er det tut og kjør. Velg dernest NONE ift payment – også kjøper du deg gift certificates via ebay – som da leveres per email, som du plotter inn i redeem feltet (finner kjapp link til redeem på iTunes bortest til høyre i pulldown menyen til ditt innloggingsnavn!

  Det funker – og det er heller ikke noe som forsvinner fra din iTunes når du veksler mellom din amerikanske eller norske iTunes konto!!

  Vennlig hilsen, Hans-Petter

Legg igjen en kommentar