Ny sjef for mobile løsninger i Aspiro

Aspiro har ansatt Peter Tonstad (38) som sjef for forretningsområdet Mobile Solutions, med tiltredelse senest 1. oktober.

Tonstad vil inngå i ledergruppen i Aspiro AB. Tonstad kommer fra stillingen som administrerende direktør i webkonsulentselskapet Tarantell AS og har over ti års erfaring fra ledende stillinger innen IT og media.

– Jeg er svært glad for at Peter Tonstad har sagt ja til stillingen som leder for Mobile Solutions. Tonstad har solid kompetanse og bred erfaring innen B2B-rettet virksomhet, som vil være viktig når vi skal videreutvikle Mobile Solutions, sier Gunnar Sellæg, administrerende direktør i Aspiro.

Forventer stor vekst

Aspiro ser et stort vekstpotensial innenfor forretningsområdet Mobile Solutions, spesielt innen mikrobetalinger, men også innen CRM-området, kundekommunikasjon, mobile billettløsninger samt mobil markedsføring.

Peter Tonstad vil som leder av Mobile Solutions fokusere på å videreutvikle selskapet innen disse områdene. Selskapet har kunder og ansatte i Norden og Baltikum.

Ti års erfaring med mobile løsninger

– I ulike roller har jeg jobbet med mobile løsninger og mobilt innhold i ti år. Relevansen og potensialet for mobile løsninger har aldri vært større enn nå. Aspiro Mobile Solutions er blant de absolutt ledende innen området i Nord-Europa, og har en imponerende kundeliste innen media og merkevarer. Jeg ser virkelig frem til å bidra til fortsatt positiv utvikling for selskapet sammen med Aspiro-teamet, sier Tonstad.

Har jobbet for Dagens Næringsliv
Peter Tonstad har tidligere vært direktør for B2B og internasjonal virksomhet i Edda Media/Mecom, og før det direktør for forretningsutvikling i Dagens Næringsliv Nye Medier, der han var sentral i oppbyggingen av DNs internettjenester.

Tonstad har også erfaring fra styreverv i selskaper som Edda Digital AB, Netsprint, Newsdesk, Smartcom og Mobiento.

Før han begynte i DN Nye Medier jobbet Tonstad med elektroniske B2B-løsninger i Thomson Financial i London og Reuters Norge.

Tonstad er 38 år og har økonomi- og finansutdannelse fra Handelshøyskolen BI.

Legg igjen en kommentar