Nytt abonnement skal gi billigere mobilregning

NetCom lanserer et nytt kontrollabonnement med lavere priser, minuttpris på 0 kroner mellom Netcomkunder og makspris på bruk av data.

– Vi lanserer et kontrollabonnement som tåler å bli sammenlignet med vanlige fakturaabonnementer. Med NetCom Full Kontroll trenger ikke kunden å betale en ekstra høy pris for å få kontroll over mobilregningen, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Full Kontroll retter seg mot foreldre som betaler for barnas mobilbruk og andre som ønsker kontroll på mobilregningen.

Kr 0,- i minuttet
Det nye kontrollabonnementet finnes i to varianter, Full Kontroll og Full Kontroll Large, der den månedlige innbetalingen er på henholdsvis kr 150,- og kr 300,-. For begge variantene går hele beløpet til forbruk.

Med abonnementet Full Kontroll Large ringer man for kr 0,- til alle andre NetCom-kunder og for kr 0,59 til andre operatører. Oppstartsprisen er kr 0,89.

Full Kontroll koster kr 0,69 i minuttet og oppstartsprisen er på kr 0,89. Når kunden fyller på for minst kr 150,- utover den månedlige innbetalingen, ringer han til alle NetCom-kunder for kr 0,- per minutt de neste 30 dagene.

Makspris på databruk
Med det nylanserte kontrollabonnementet innfører NetCom også maksimalpris for bruk av data på kr 9,- per dag.

– Vi håper det nye kontrollabonnementet slår an hos kundene våre og at det blir et attraktivt abonnement som kombinerer kontroll, forutsigbarhet og lavere priser, sier Vederhus.

Legg igjen en kommentar