Lanserer beslutningsstøtte-verktøy til iPad

De var først ute med en Android-versjon av verdens raskest voksende beslutningsstøtteplattform. Nå gjør QlikTech det samme for Apples nye iPad. Dette er for businessfolk som er på farten.

Les også: Først ut med BI-applikasjon til Android

Beslutningsstøtteverktøyet finnes tilgjengelig for nedlasting fra Apples App Store. Med QlikView til iPad får man tilgang til fullt interaktiv beslutningsstøtte gjennom iPadens intuitive grensesnitt.

Verktøyet støtter iPads spesielle funksjoner fullt ut og gjør det lett og spennende å utforske forretningsdata, til forskjell fra konkurrerende systemer som bare produserer statiske rapporter.

Klikk her for å se en demovideo av QlikView til iPad.

For mobile businessfolk

– QlikView til iPad er en plattform som bidrar til at organisasjoner blir litt smartere også når de ansatte ikke sitter på kontoret, sier Henrik Been, som er QlikTechs Executive Director Product Marketing.

– QlikView til iPad er perfekt for alle som vil slippe å slepe med seg laptop eller netbook når de er på reisefot, men som samtidig har behov for en større skjerm enn den som finnes i moderne SmartPhones. Nå får man tilgang til en fullstendig og interaktiv analyse med støtte fra iPadens brukervennlige og intuitive brukergrensesnitt. Vi tror at vi med QlikView til iPad ser begynnelsen på en ny kategori avanserte beslutningsstøttesystemer, som allerede fra begynnelsen bygges for folk på reisefot, og som utvikles på samme måte som alle andre QlikView-applikasjoner – raske og effektive, sier Been.

QlikView til iPad har følgende funksjoner

 • Multi-Touch-analyse — Trykk og bla for å markere data.
 • Bla i bilder — Bla gjennom ulike analyser og marker nye data. Diagrammer endres også automatisk.
 • Høyoppløst grafikk — diagram og visualiseringer i høyeste skjermoppløsning.
 • Støtte for stående og liggende format — bruker iPadens gyroskop for å avdekke om bilder skal vises i stående eller liggende format.
 • GPS (bare på iPad 3G) — registrerer geografisk posisjon og tar automatisk fram relevant informasjon – for eksempel kunde- eller lagerdata fra den kunden eller bedriften man besøker.
 • Enkel deling av analyser — trykk på mailknappen i iPadens øvre høyre hjørne og send analyser direkte til hvem du vil.

Konsolider, søk og visualiser hele organisasjonens informasjon hvor enn du er
Med QlikView til iPad kan man også utenfor kontoret raskt konsolidere data fra ulike kilder, gjøre assosiative søk og visualisere resultatene. Man kan enkelt vise informasjon på valgfri måte, for eksempel med:

 • Assosiative søk — Begynn med å skrive inn valgfri søkestreng i søkefeltet og relevant informasjon vises umiddelbart. Marker valgfritt ord eller setning og trykk deretter hvor som helst i resultatfeltet. Relasjoner mellom dataposter vises med en gang, uansett hvor den underliggende informasjonen kommer fra.
 • Ta i bruk alle data — Med QlikView til iPad kan man raskt og effektivt kombinere informasjon fra mange ulike kilder. Dermed kan man enkelt se hvordan ulike deler av virksomheten påvirker hverandre. Det er lett å hente inn data til QlikView fra transaksjonssystemer som for eksempel Oracle, SAP og salesforce.com samt fra datalager som for eksempel Business Objects, Cognos og Hyperion og fra databaser som SQL Server, Oracle og MySQL.
 • Avansert visualisering — QlikView til iPad støtter en mengde ulike diagramtyper og visualiseringsobjekter. Alt som vises på iPad-skjermen kan man trykke på hvorpå underliggende informasjon vises.
 • Sikkerhet — Et avansert sikkerhetssystem garanterer at iPad-brukere bare kan se den QlikView-informasjonen som de har rett til å bruke.

Valgfri mobil enhet, hvor som helst
QlikView til iPad er den siste i rekken av QlikView-plattformer for mobile enheter. Foruten til iPad finnes QlikView i dag til følgende mobile enheter og plattformer.

 • Apple iPhone 3GS, 3G, den første iPhone-modellen samt til iPod Touch
 • Android-baserte mobiler, for eksempel HTC Hero, HTC Magic, Samsung Galaxy, Motorola Droid, Nexus One, Acer Liquid og Sony Ericsson X10
 • Mobiler som baserer seg på Java Mobile, for eksempel BlackBerry Bold, BlackBerry Storm og Nokia S60


Legg igjen en kommentar