Stengte SMS-tjeneste etter gjentatte klager

Forbrukerombudet og Aspiro har på nytt mottatt klager fra forbrukere som har blitt belastet for uønskede reklamemeldinger fra sms24hours. Aspiro har nå stengt tjenesten permanent.

I februar skrev Mobizmag.no om selskapet som ville ha penger for SMS-reklame uten avtale.

Forbrukerombudet har gått flere runder med sms24hours, men selskapet klarte aldri å dokumentere at forbrukerne som hadde klaget i saken hadde samtykket til å motta overtaksert sms-reklame. Selskapet skyldte i stedet på at sms-utsendelsene skyldtes feilregistreringer.

Som følge av de mange klagene som kom, ble tjenesten stengt av operatørene. Selskapet foretok deretter endringer og tjenesten ble etter en stund gjenåpnet.

Denne uken har både Forbrukerombudet og Aspiro, selskapet som eier kortnummeret sms24hours bruker, mottatt flere klager fra forbrukere som igjen har opplevd å bli fakturert for sms-reklame fra sms24hours uten at de har samtykket til å motta slike reklame-meldinger.

Verken Forbrukerombudet, Aspiro eller teleoperatørene har tiltro til at dette var en glipp fra selskapets side og tjenesten er nå blitt permanent stengt av Aspiro.

Legg igjen en kommentar