Forbedrer mobile videokonferanser

Cisco kunngjorde på InfoComm-konferanse i Las Vegas at selskapet integrerer sin TelePresence Interoperability Protocol (TIP) i Tandbergs TelePresence-server. Dette muliggjør interoperabilitet med tredjeparts systemer, og løsningen vil være kommersielt tilgjengelig i slutten av juli.

Kunngjøringen kommer bare uker etter at Ciscos oppkjøp av Tandberg ble sluttført.

Bedre også til mobil

Cisco har også introdusert en rekke nye funksjoner til det som nå er en av markedets mest komplette samhandlingsporteføljer.

Klienten Movi leverer mobile videokonferanser til både Mac- og PC-brukere. Klienten syr også sammen standardbaserte videokonferansesystemer i kombinerte Mac-/PC-miljøer, som blant annet er svært vanlig ved utdannings- og helseinstitusjoner.

Movi er det første Cisco TelePresence-produktet som integrerer ClearPath, en teknologi som minimerer effekten av pakketap og dermed gir bedre oppløsning for videobrukere på nettverk som ikke er designet for video.

For små og mellomstore kunder introduserer Cisco løsningen Cisco TelePresence Commercial Express, som kombinerer tre komponenter på én og samme server. Cisco TelePresence Manager, Cisco TelePresence Multipoint Switch og Cisco TelePresence Recording Server bidrar til å forenkle og forbedre distribusjon, lisensiering og produktivitet.

Med dette utvides rekkevidden for Cisco TelePresence. Løsningen sørger for tilgang for alle, overalt, og understøtter dermed den nye måten å samhandle og arbeide på.

Neste generasjon kommer nå

– Bedrifter i alle størrelser ser nå fordelene ved å ta i bruk virtuelle møter, via systemer som TelePresence. Dette er neste generasjon videokonferanse – fordi det hjelper bedrifter til å ta raske avgjørelser, øke produktiviteten og maksimere konkurranseevnen. Dagens lanseringer viser hvordan TelePresence gir vår kunder bedre fleksibilitet, tilgjenglighet og skalerbarhet, sier Fredrik Halvorsen, som leder Ciscos TelePresence Technology Group.

Legg igjen en kommentar