Ny duosim-mobil med 3G og WiFi

Samsung kommer nå med en ny  mobil med doble simkort. B7722 er touchmobil som kan ha to telefonnummer. Og på nett surfer du via 3G eller WiFi.

I mars kom C5212, som var Samsungs første mobiltelefon der du kunne ha to ulike simkort i telefonen som ble brukt parallelt.

Nå kommer B7722 som er en touchmobil med doble simkort, med mulighet til å ha både jobb og privatabonnementet operativt samtidig. Eller så kan man ha abonnement fra ulike operatører og ringe fra det som er gunstigst.

Et annet alternativ er å ta med B7722 på reise til utlandet og ha et lokalt simkort for samtaler på reisemålet, og samtidig være tilgjengelig gjennom sitt norske abonnement.

Bra for nettsurfing

Med B7722 får norske forbrukere for første gang tilgang til en mobil med doble simkort, der det ene støtter 3G med en hastighet på opp til 3,6 MB per sekund og det andre GPRS (2,5G edge).

Som 3G-mobil får B7722 de fordeler som mobilt internett innehar – surfing på nettet, mottak av mail via Active Sync, samt direktelinker til sosiale medier som Facebook og YouTube. I tillegg har B7722 WiFi for trådløs oppkobling mot internett.

Bare et simkort er for utgående trafikk

Begge simkort er aktivert for innkommende samtaler, men bare et simkort er aktivert for utgående.

På samme måte som med C5212 bytter man simkort for utgående samtale via knappen som sitter på den ene siden av B7722. I adresseboken finner man kontaktene som er lagret på begge simkortene, og der kan man også velge hvilket abonnement man vil ringe eller sende sms fra.

Simkortene kan du gi nye navn, slik at det er lettere å huske hvilket som er hvilket, for eksempel jobb og privat.

Fakta

  • B7722 er en mobil med plass til to simkort, et med støtte for 3G (hsdpa 900/2100Hz) og et for gprs (2,5G edge 900/1800Hz) og en touch-skjerm på 3,2 tommer.
  • Kamera på fem megapiksler med LED-blitz.
  • Wifi, bluetooth 2.1. Musikkspiller med DNSe-teknologi, fm-radio, musikkgjenkjenning, Active sync og dokumentleser.
  • 200 MB minne og plass til minnekort, microSD, opp til 16 GB.
  • Batteri på 1200mAh med 13 timer taletid, alternativt 420 timer i standby.
  • I butikk i juni, anbefalt utsalgspris 3700 kroner.

Legg igjen en kommentar