Nå blir det enklere å se på TV med billige mobiler

Rubberduck Media Lab lanserte i dag støtte for et bredt spekter av nye touch telefoner, gjennom et egenutviklet Java-program.

Aspiro-selskapet Rubberduck Media Lab har allerede støtte for smartphones som iPhone og Android-baserte enheter via nedlastbare programmer og tilbyr avanserte tjenester gjennom sitt nylig annonserte HTTP-streaming arkitektur.

Java app er en naturlig forlengelse av denne produktporteføljen, og støtter touch telefoner fra et bredt spekter av produsenter som Samsung, LG, Nokia og SonyEricsson. Programmet er fullt forenlig med selskapets innholdshåndteringssystem og streaming infrastruktur.

– Vår nye Java-app utvider støtte for våre mobile-TV-tjenester til et bredt spekter av touch-telefoner, som er bred spredning i markedet. Dette vil utvide vår rekkevidde, og gjøre det mer attraktivt å se på TV på mobilen din også for de som ikke har de dyreste high-end telefoner, sier administrerende direktør i Rubberduck Media Lab, Erling Paulsen.

Som en av verdens ledende leverandører av mobile-TV-tjenester, opplevde Rubberduck Media Lab en rask oppgang i trafikken i 2009, der streaming tall økte med rundt 75 prosent, mye på grunn av lanseringen av en ny iPhone-klient.

Java-klienten kjører også på Symbian-enheter fra Nokia og Sony Ericsson i forkant av en dedikert app, ventet med lanseringen av Symbian 4 i 2011. Kombinasjonen av touch-grensesnitt og store skjermen har vært en katalysator for mobil-TV adopsjon og med stadig flere konkurrerende plattformer, som sikrer en base nivå av touch-støtte via Java er et avgjørende skritt for å levere en premie erfaring til størst mulig publikum.

Legg igjen en kommentar