Nytt kontantkort for mobilt internett

Med det nye kontantkortet for mobilt internett fra Tele2 kreves det ikke lenger at du har et abonnement for å bruke mobilt internett.

– Mobilt Internett Kontant passer utmerket for de som av og til trenger tilgang til internett på PC og Mac. Dette kan eksempelvis være de som vil koble seg opp når de er på hytta eller på båttur i ferien. Ferierende og midlertidig bosatte i Norge vil også ha glede av muligheten til å surfe på nettet med kontantkortet, sier administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele2.

Test det først

Han trekker også frem at kontantkortet gir mulighet for å teste Mobilt Internett før du bestiller eventuelt går over til et abonnement som gir enda billigere surfepriser.

Med Mobilt Internett Kontant kan forbrukeren teste Mobilt Internett uten månedsavgift og uten bindingstid.

– Mange er nok nysgjerrige på Mobilt Internett, men kvier seg kanskje for å binde seg for en lengre tidsperiode. Da anbefaler jeg å teste Mobilt Internett kontant i sommer, så vil du se hvor enkelt og praktisk det er å kunne sjekke e-post, nettaviser og værmelding på internett, sier Dyrnes.

Du kan både benytte kontantkort og abonnement i modemet, og det er mulig å benytte et eksisterende modem.

Legg igjen en kommentar