Har du to måneders standby på din mobil?

Nå kommer Samsung Xcover, mobiltelefonen som har et batteri som holder i standbymodus i opp til 67 dager. Xcover er en robust mobil som også tåler støt, støv og vannsprut.

– Nå kan du snakke uavbrutt i nesten et helt døgn uten å måtte lade mobiltelefonen, sier Johan Larsson, nordisk produktsjef for Samsung mobiltelefoner.

Xcovers unike batteri kan klare opptil 1 600 timer i hvilemodus, noe som er tre ganger lengre enn en vanlig mobil. Det er 67 dager på rad, eller hvis du vil regne litt på det: 200 vanlige åtte timers arbeidsdager.

Er man av den snakkesalige sorten er det greit å vite at telefonen tåler samtaletid på opp til 22 timer.

– Både på jobb og på fritiden kan det være fint å slippe å bekymre seg for telefonens batterikapasitet. Men det er også andre fordeler med Xcover, utover den ekstremt lange batterilevetiden. Den har en rekke andre nyttige funksjoner som gjør at Xcover skiller seg ut fra mengden, sier Johan Larsson i Samsung.

Godkjent for tøffe tak
Arbeider du utendørs eller i et grovt miljø, har du planer om en seilferie langs kysten, eller er du ivrig på fotturer i skog og mark er Xcover rett mobil for deg.

Designmessig følger Xcover sine søsken Xcover B2100 og B2700 med sine myke kurver i en kompakt og gripevennlig form. Og tastaturet er lett å bruke selv med hansker på.

Xcover er IP54-klassifiert. Det betyr at den oppfyller internasjonale standarder for å håndtere fukt, vannsprut og støv uten problemer. Det tåler til og med å mistes i betonggulvet.

Har du behov for å samle flere personer rundt telefonen under en telefonsamtale, spiller det ingen rolle om det er mye bakgrunnsstøy. Xcover har en ekstra sterk høyttalertelefon.

Ta video
Og hvis du drar opp en stor rugg på fisketuren, kan du både fotografere og ta videoopptak av fangsten med Xcover. Blir fiskelykken ekstra stor, kan man lagre filmen på et minnekort.

Filene kan du enkelt overføre over til PC’en via Bluetooth eller USB. Om kvelden kan du slappe av i teltet og lytte til nyheter via FM-radioen eller musikk i Xcovers musikkspiller.

Og har du behov for å lete etter noe i mørket, vil Xcovers lommelykt komme til sin rett. Bare hold knappen inne et par sekunder, så kommer lyset.

Fakta

  • Xcover (E2370) er en IP54-klassifisert mobiltelefon med et 2000 mAh batteri som kan klare opptil 1600 timer i dvale, alternativt 22 timer taletid.
  • VGA-kamera, lommelykt, FM-radio, musikkspiller, bluetooth, størrelse: 112x49x19 mm, 115 gram.
  • Fem MB internminne, og plass til minnekort med opp til to GB minne.
  • Fås i svart eller rødt.
  • Kommer i butikkene i juli.
  • Utsalgspris: 800 kroner

Legg igjen en kommentar