Drukner i SMS meldinger

Solsenterkjeden Brun og Blid druknet mandag og tirsdag i tusenvis av tekstmeldinger etter at det ble publisert en falsk artikkel på et norsk nettsted. Leserne blir oppfordret til å sende SMS og få solkort til 200 kroner som svarpremie.

– Om landet badet i sol kunne jeg kanskje smilt litt av dette, sier daglig leder i Brun og Blid, Thorbjørn Frantzen.

– Plutselig mottok vi massivt med tekstmeldinger, og vi hadde problemer med å spore utgangspunktet for den enorme responsen. Etter en stund fikk vi klarhet i hva som hadde skjedd, og grunnen er at det er publisert en artikkel på et nettsted hvor leserne blir oppfordret til å sende SMS og deretter motta solkort til en verdi av 200 kroner som premie, sier Frantzen.

Han forstår godt at folk reagerer med å sende SMS når man angivelig så enkelt kan få en premie verdt 200 kroner, spesielt når strandværet synes fjernt de fleste steder i landet.

– Hadde det vært 1. april ville jeg tatt dette som en artig spøk og med et stort smil. Nå er er vi i juli, og fraværet av sol bekymrer stadig flere. Når tusenvis har respondert på den falske artikkelen har disse også en forventning om å motta et gratis solkort. Vi har tatt dette opp med det aktuelle nettstedet, og håper at artikkelen blir fjernet så raskt det lar seg gjøre, sier Frantzen. Brun og Blid er Norges største solsenterkjede med studioer over hele landet.

– Vi må bare beklage ovenfor alle som har sendt SMS, det er ikke alltid mulig å gardere seg mot lureri. Dette er et slikt tilfelle, sier Frantzen.

Bildet er av årets Miss Brun og Blid, Beate Tislavoll Haga.

Legg igjen en kommentar