De fem beste spillkjøpene for iPhone

Sommerferien er godt igang for mange, hva kan slå feil med et mobilspill eller to for å slå i hjel noen timer på hytta? Vi tar en titt på noen av de beste kjøpene.

Nazi Zombies av Pocket Monkey Games

Et typisk siderullende «shoot’em up» spill. I dette spillet skal du kjempe deg gjennom brett som er infisert med tyske nazist zombier. Spillet må ikke forveksles med Call of Duty Nazi Zombies (1&2) som også er tilgjengelig for iPhone og iPad. Liker du Metal Slug serien, så er dette en vinner!

Lenke: http://itunes.apple.com/no/app/nazi-zombies/id356935268?mt=8
Pris: 6 kr
Plattform: iOS 3.0 eller nyere

geoDefense av Critical Thought Games

Man kan aldri fullføre en slik liste uten minst ett dedikert tower defense spill. GeoDefense er rimelig unik i sin sjanger, vansklighetsgraden her øker ikke hvor mye en fiende tåler eller hvor mange som kommer om gangen, det endrer kun på hvor avanserte ideene dine trenger å være for å kunne gjennomføre brettet. Totalt fem forskjellige tårn å velge mellom, og alle kan oppgraderes til et nivå hvor dem oppnår nye funksjoner. Høyt anbefalt til alle tower defense fans!

Lenke: http://itunes.apple.com/no/app/geodefense/id305608325?mt=8

Pris: 11 kr
Plattform: iOS 2.0 eller nyere

Angry Birds av Clickgamer Technology

Et populært spill over hele verden, Angry Birds er et slags «castle smasher» spill hvor du skyter fugler mot puddingaktige griser som bare venter på en flyvende fugl! Mye morro for pengene og spillet blir ofte oppdatert med flere brett. Masse underholdningsverdi for en liten penge.

Lenke: http://itunes.apple.com/no/app/angry-birds/id343200656?mt=8
Pris: 6 kr
Plattform: iOS 3.0 eller nyere

Plants vs. Zombies av PopCap Games, Inc.

Et veldig populært spill, og det viser prisen også!
PopCap er kjent for å masseprodusere flash spill på nettet og de har beveget seg videre til iOS hvor dem har blant annet gitt ut Plants vs. Zombies (også kalt PvZ). I Plants vs. Zombies skal du beskytte ditt hus fra en zombie invasjon ved hjelp av planter. Spillet ligger under «Tower Defense» sjangeren og appellerer selv til en hardbarket Tower Defense spiller. Et meget godt kjøp!

Lenke: http://itunes.apple.com/no/app/plants-vs-zombies/id350642635?mt=8
Pris: 17 kr
Plattform: iOS 2.2.1 eller nyere

All-In-1 Gamebox av Triniti Interactive Limited

Dette må være noe av det mest imponerende jeg har kommet over på spillmarkedet! På den tiden jeg kjøpte spillet, startet det med hele 27 spill. Per dags dato har vi kommet opp i utrolige 35 spill! Her finner du mange artige, men ikke så avanserte spill for bare 6 kr. Underholdningsverdien overdøver prisen i mangefold!

Lenke: http://itunes.apple.com/no/app/all-in-1-gamebox/id330759313?mt=8
Pris: 6 kr
Plattform: iOS 3.0 eller nyere

Legg igjen en kommentar