Nå kan du kjøpe HTC sin nyeste telefon

HTC Wildfire som vi har skrevet om tidligere, skal nå ha kommet ut i butikkhyllene.

Wildfire – på norsk: som ild i tørt gress – er “billigmodellen” som vil erstatte HTC Tattoo. Dette er blir den minste telefonen i HTC sin Android portefølje med en skjerm på 3.2 tommer og ikke mer enn 240×320 pixler oppløsning.

Telefonen kommer med Android 2.1 og HTC Sense grensesnitt.

Dette betyr at det begynner å bli trangt i «billig-segmentet» for Android telefoner. Nå kjemper Sony Ericsson Xperia X10 Mini, Huawei U8230 og HTC Wildfire i praksis om de samme kundene; folk som vil ha en avansert smart-telefon, men ikke vil betale mer enn rundt to tusen kroner.

Med HTC Wildfire sin 3,2 tommers skjerm havner den størrelsesmessig et sted midt imellom konkurrentene. Hvilken telefon ville du valgt av disse?

Legg igjen en kommentar