TEST: Barrr! Driv din egen pirat-bar

Da er det fredag igjen, og på tide med en ny spillomtale. Barrr er et gratis spill til Android som kan være en fin tidtrøyte på stranda.

Spillet går ganske enkelt ut på å drive en bar. Et brett varer ikke lenger enn et par minutter, og poenget er å komme deg igjennom en kveld i baren. Gjestene dine må ha hjelp til å finne bardisken, toalettet, få en tatovering, spille spill og betale på vei ut døra.

Du får poeng basert på hvor fornøyde kundene dine er, og jo lenger de må vente på en aktivitet, så mindre fornøyde blir de (du ser de grønne lampene slukker ved hodet til gjesten).

Etterhvert som du avanserer i spillet blir det flere aktiviteter tilgjengelig for gjestene, og det kommer enda flere gjester på besøk iløpet av en kveld, så du må være kjapp i hodet, og tenke strategisk på hvor du skal sende gjestene for å unngå lange køer ved aktivitetene.

Konklusjon

Spillet er ganske underholdende, grafikken er pen og brettene er akkurat korte nok til at du rekker å spille et par brett mens du venter på trikken eller lignende. Når spillet i tillegg er helt gratis, så er det vel bare å laste ned!?

Spillet er tilgjengelig i Android Market. Eneste negative jeg kan finne, er vel at spillet tar over fem megabyte lagringsplass. Det er mye når vi enda ikke kan lagre applikasjoner på minnekortet på Android.

Vurdering [Rating:4.5/6]

Link for nedlasting.

Legg igjen en kommentar