Masse lyd i en bitteliten dings

Igår var vi i Sandefjord og handlet litt på Hvaltorget mens bilen var på service. Jeg kunne selvfølgelig ikke dy meg, og måtte kjøpe en eller annen gadget.

Livet på hytta kan bli litt kjedelig uten musikk, og det er begrenset hvor sosialt det er å sitte med hver sine headset, så en portabel høyttaler for mobil hadde vært nyttig. På Spaceworld fant jeg det jeg søkte etter, nemlig Altec Lansing Orbit M.

Orbit M er en svært kompakt høytaler som er helt rund med en 3,5 millimeters plugg, og en medfølgende 2,5 millimeters adapter (praktisk hvis du skulle ha kjøpt deg Huawei U8230 for eksempel).

Lyd og bilde testet den i årets sommertest av portable høyttalere, og gav den desidert høyest score av de rimeligste høyttalerne (de under tusenlappen). Den fikk spesielt skryt for et meget godt lydbilde.

Her er det ikke noe krimskrams, kun en boks som gir god lyd. Til denne prisen er det alt man kan ønske seg.

Det følger også med en kjekk neoprene-aktig veske til høyttaleren som du kan stappe den oppi så du ikke skader høyttaleren mens du frakter den i sekken til og fra stranda eller hvor du skal bruke den.

Altec Lansing hevder at man skal kunne skvise 24 timer med lyd ut av høyttaleren. På tre AAA batterier er det ganske imponerende. Vi har ikke fått testet det ennå, 24 timer med spilletid er ganske lang tid! Vi har ihvertfall ikke gått tom for strøm ennå.

Det som er litt klønete er at det er tre AAA batterier som skal til, som kjent selges batterier stort sett i firepakk. De burde gjort plass til å skvise inn et batteri til, så man slipper å bli sittende med en batteri til overs her og der.

Har du tid til å vente på posten, så selger også ePartner den på nett.

1 thought on “Masse lyd i en bitteliten dings

  1. Denne lille høytaleren kan anbefales sterkt til bruk med mobiltelefon. Har selv brukt den kontinuerlig de siste 2 årene. Jeg klarte riktignok å sprenge høytaleren til slutt, men det merkes kun på de aller høyeste volumene og jeg benytter den fortsatt. Liten, hendig og batterigjerrig:)

Legg igjen en kommentar