Statsråder inntar IT-tinget

I år vil to statsråder bruke IT-tinget til å presentere sine visjoner og planer relatert til IT. Det er statsrådene Rigmor Aasrud og Lars Peder Brekk som 22. og 23. september møter IT-næringen på IT-tinget i Tønsberg.

Kvinnen med Norges lengste statsrådstittel, Fornyings-, administrasjons- og kirkeminister Rigmor Aasrud, som faktisk også er IT-minister, vil dele sine tanker om IT-politikk og fornyingen av Norge i sitt foredrag 22. september.

Dagen etter vil Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk snakke om nettopp et slikt fornyingsprosjekt – det nasjonale eSporingsprosjektet for økt mattrygghet.

Viktigste møteplass for IT-næringen

IT-tinget har gjennom nesten 30 år markert seg som en av landets viktigste arenaer for alle som er opptatt av IT-orientert innovasjon i så vell privat næringsliv som offentlig sektor. Jeg har glad for at to statsråder i år vil dele sine synspunkter og ambisjoner med de 600 lederne og beslutningstakerne som møtes på IT-tinget, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.

Lang hale

I tillegg til statsrådene vil blant annet sjefsredaktøren for teknologimagasinet Wired og forfatter av flere bestselgere, Chris Anderson gjeste IT-tinget. Anderson har blant annet skrevet bøkene ”The Long Tail” og ”Free: The Future of a Radical Price”.

Andre aktuelle navn er Kjetil Siem, administrerende direktør for den Sør-Afrikanske fotballigaen, Hans Christian Holte, direktør for Difi, Simon Crosby, CTO Virtualization i Citrix og Gerry McGovern, CEO i Customer Carewords, samt toppledere fra norske IT-virksomheter som Hege Skryseth fra Microsoft og Ragnar Kårhus fra Telenor.

Fakta

  • IT-tinget arrangeres for 27. gang i år.
  • På tinget møter næringslivsledere, IT-sjefer, ledere i offentlig sektor og IT-brukere til diskusjon og faglig fordypning.
  • Årets IT-ting avholdes i Tønsberg 22. og 23. september.
  • ErgoGroup er arrangør av IT-tinget.

En kommentar om “Statsråder inntar IT-tinget

Legg igjen en kommentar