Ta teoriprøven med SMS

I 2008 var det strykprosent på 56 prosent av kandidatene som tok teoriførerprøven. En nyutviklet og tilpasset tjeneste hvor dagens unge kan nås på deres egen kommunikasjonsplattform: mobiltelefonen, vil kunne bedre resultatene betydelig.

SMS-Kurs AS ble initiert av Hans-Axel Jahren og sammen med Kjell Magne Olsen, Anders Kjensli, Anders W.A. Olsen og Roy Anders Bråthen ble selskapet stiftet i november 2009.

Komplett opplæringstjeneste

Selskapet tilbyr i dag et supplerende teorikurs for førerkort klasse B på mobil. Tjenesten tilbys både på SMS -vanlig tekstmelding, wap med illustrasjoner på mobilens nettleser, og om ikke så altfor lenge også som iPhone-app.

SMS-Kurs AS har som målsetting å tilby en komplett opplæringstjeneste med et mangfold av kurstilbud, i første omgang tilbys teoriprøven for førerkort klasse B hvor innhold er utarbeidet i samarbeid med autoriserte kjøreskolelærere.

Forbereder deg best mulig

Kurset tar for seg alle de relevante spørsmål for opplæring til teoriprøven for førerkort. Spørsmålene du får tilgang til er laget med den hensikt å forberede deg best mulig til teoriprøven.

Spørsmålene og svarene er kvalitetssikret av AB Trafikkskole AS.

Reduserer strykprosenten

– I tillegg til unge mennesker, håper vi også at mange vil bruke tjenesten for å vedlikeholde og vurdere sine kunnskaper om trafikkteori. Målet er at strykprosenten for teoriførerprøven skal reduseres vesentlig. SMS-Kurs har også som målsetting å utvikle nye kurs utover dette. Dette være seg alle typer kurs, hvor det er mulig og formålstjenlig å ta kurset over sms eller andre mobile plattformer, sier daglig leder Anders Kjensli.

2 thoughts on “Ta teoriprøven med SMS

  1. Prøvde WAP tjenesten til smskurs i dag. Den funka bra på min iphone.. Spørsmålene var også bra..

Legg igjen en kommentar