Finn veien med iPhone

TomTom er en av verdens mest populære navigasjonsløsninger med sine GPS’er for bilbruk. De har også lenge hatt mobile applikasjoner for Windows Mobile, Palm og iPhone.

Nå lanserer de ny versjon for iPhone med en rekke forbedringer. Nå vil blant annet TomTom brukere ha muligheten til å legge inn destinasjoner ved hjelp av bilder, som gjør deres fotogalleri om til en adressebok.

I tillegg vil iPhone 4 brukere oppleve raskere og mer responsiv navigering. Med støtte for den nye ”retina”-skjermen vil man også nyte forbedret grafikk.

TomTom for iPhone app versjon 1.5 inneholder:

  • Navigasjon-til-bilde – Brukere kan enkelt navigere ved å velge et bilde lagret i telefonens bildegalleri. Lokasjoner blir funnet ved hjelp av lokasjonsmerking i bilder.
  • Optimalisert for iPhone 4 – Drar full nytte av mulighetene i Apple’s siste iOS enhet. TomTom for iPhone app er nå høyoppløselig med penere kart, optimaliserte menyer og forbedret posisjonering i områder med begrenset GPS mottakelse.
  • Nye, oppdaterte kart – I snitt 15 prosent av veiinformasjonen forandres hvert år. Derfor jobber TomTom kontinuerlig med å oppdatere kartene sine. På den måten kan kundene føle seg trygge på at de instruksjonene de får er nøyaktige og trygge. Kartene leveres forhåndsinnstallert på applikasjonen så det koster ikke penger i datatrafikk å bruke den.

TomTom app for iPhone er tilgjengelig for kjøp via App Store. For Skandinavia kart koster det kroner 419,-, men skal du ha med Vest-Europa koster det kroner 619,-.

TomTom app for iPhone kjører på OS 3.0 og iOS 4, men TomTom anbefaler å oppgradere til iOS 4 for å kunne dra nytte av alle de nye funksjonene.

Legg igjen en kommentar