Pamela Anderson skal hjelpe Nokia på sengekanten

Av
Oppdatert: 7. september, 2010

Nokia vil bruke den brystfagre Baywatch-stjernen, Pamela Anderson, i forbindelse med lanseringen av deres toppmodell Nokia N8.

Det er ingen hemmelighet at Nokia det siste året har slitt med salget ettersom iPhone og Android-baserte mobiler har fosset fram i markedet.

Men nå rører den finske mobilkjempen på seg igjen, i forbindelse med lanseringen av Nokia N8, som er en high-end-mobil basert på Symbian.

Mobizmag.no har allerede fått prøvd Nokia N8, og vi er imponert over den nye supermobilen.

Nokia N8 vil i følge Nokias Senior Comms Manager, Tapani Kaskö, komme 30. september. Mobilen har et 12-megapiksel kamera som kan spille inn video i full HD.

Det er nettopp kameraet som er et av det hotteste salgsargumentet for Nokia N8. Og det er i forbindelse med dette at finnene har hyrt inn Pamela Anderson og Ed Westwick (Gossip Girl) som stjerner i en kortfilm som skal filmes med kameraet til Nokia N8.

To heldige Nokia-fans skal dessuten få muligheten til å spille roller i kortfilmen, som er kalt The Commuter. Det er lekket ut informasjon om at Pamela Anderson skal delta i en soveromsscene, mens Ed Westwick skal filmes i en heis.

Filmingen av The Commuter begynner i London den 20. september. Altså kort tid etter at Nokia World-arrangementet er over.

Kortfilmen vil bli regissert av McHenry-brødrene, som som nettopp har gjort ferdig filmingen av sin første full-lengde animerte film.

VG Nett har også en sak om dette, men den er publisert etter vår artikkel.

 

2 kommentarer

  1. Hans-Petter

    7. september, 2010 at 14:30

    Pamela Anderson er vel like dags-aktuell som Symbian.
    Lurer på når Nokia forstår at enkelte retninger er feil, men at det “aldri” er for sent å snu.

    Pamela Anderson kommer ikke til å redde Nokia – det er nok større sansynlighet for at Pamela vil redde Lefdal :)

  2. Pingback: Lanseringskamp i London denne uka : Mobizmag.no – Mobile Business Magazine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>