Få bedre oversikt over Android apps

En av de store ulempene med Android Market er at Google ikke har laget noen PC, Mac eller web klient for å søke opp og installere applikasjoner.

Vi har tidligere skrevet om doubleTwist og kalt den for iTunes for Android.

Da doubleTwist lanserte sin nye versjon tilbake i April i år, så gav de Android brukere et sårt savnet innblikk i Android Market uten å måtte bruke mobiltelefonen. De lanserte også et webgrensesnitt, men det hadde store begrensninger. Du kunne blant annet ikke se på applikasjoner per kategori.

Nå har teamet bak doubleTwist gitt webgrensesnittet en oppgradering, og endelig er det mulig å se alle applikasjoner under en spesifikk kategori.

Alle applikasjoner har en barcode (3D strekkode) som du kan skanne med kamera på telefonen din og havne på riktig plass i Android Market på telefonen slik at du kun trenger å trykke på «installer».

Du trenger da først en barcode applikasjon, vi i redaksjonen anbefaler Barcode Scanner.

doubleTwist har nå også fått en ganske bra funksjon for å søke opp podcast’er og abonnere via RSS. Gjør du dette med Google Reader for eksempel, så kan du automatisk få det importert i Google Listen applikasjonen for Android.

Den nedlastbare klientversjonen av doubleTwist har ikke fått det nye grensesnittet mot Android Market, foreløpig kun webklienten som du finner på: http://apps.doubletwist.com/.

Nedturen for oss norske Android-brukere er jo da selvfølgelig at vi ser alle de fine kommersielle applikasjonene Google ikke lar oss kjøpe. Hvis du likevel vil ha den muligheten, se vår artikkel om hvordan du kan lure Google.

2 kommentarer om “Få bedre oversikt over Android apps

Legg igjen en kommentar