Game Center til iPhone tilgjengelig nå!

Apple slipper online gaming tjenester tilsvarende Xbox Live, Playstation Network og Steam til iPhone og iPod touch.

iOS4.1 kan nå lastes ned via iTunes til din iPhone og iPod Touch – og dermed også Game Center og andre godsaker! Programmet og plattformen vil gjør det mulig for spillere å følge hverandres prestasjoner, skape flerspillerkamper og oppdage nye spill.

Apples Game Center kan sammenlignes med det man finner i Xbox Live, Playstation Network og Steam – online gaming tjenester som brukes av Xbox 360, PlayStation 3 og PC-spillere, henholdsvis. Utviklere har tidligere implementert liknende funksjoner for iPhone spill ved hjelp av sine egne nettverk, men Apple Game Center vil bygges inn i verktøyene selskapet gir til utviklere av iOS apps, som sikrer et forsprang på de eksisterende nettverk.

Game Center vil bli et av mange nye funksjonene i IOS 4.1, en ny versjon av iPhone og iPod touch sitt operativsystem. Apple avduket dette og flere andre underholdnings-relaterte produkter på en arrangement i forrige uke, blant annet en oppdatert iPod touch med den samme skjermen og prosessoren som finnes i iPhone 4.

Videospill-utvikleren Epic Games ble med Steve Jobs opp på scenen i forrige uke for å demonstrere et fantastisk 3D-spill som har fått navnet Project Sword som bruker både ny maskinvare og Game Center-tjenesten.

En som spiller Project Sword som eksempel kan invitere en annen spiller via Game Center tjenesten som vil motta en push melding på sin iPhone eller iPod touch med beskjed om at han eller hun har blitt utfordret til kamp. Dernest vil begge tre inn i spillet og sloss mot hverandre.

Blir spillet like bra ved lansering som det så ut som under lanseringen er det ikke bare en ny tjeneste som lanseres, men også en helt ny og fantastisk utvikling av selve spill-opplevelsen på telefonen. Apple kunne samtidig annonsere at selskapet er verdens største leverandør av mobile spill-konsoller – større enn Nintendo og Playstation til sammen!

Game Center vil være gratis på alle iOS enheter. IOS 4.1 for iPhone og iPod touch er tilgjengelig for nedlastning nå via iTunes, mens iPad versjonen forventes å først komme i løpet av november 2010!

En kommentar om “Game Center til iPhone tilgjengelig nå!

Legg igjen en kommentar