Feiret at Windows Phone 7 er ferdig utviklet

Microsoft feiret på fredag at deres RTM (Ready To Manufacture) versjon ble sendt ut til OEM produsentene ved å holde en liten parade i Redmont.

Paraden inneholdt blant annet en gjennskapelse av Mickael Jackson sin berømte Thriller video, en begravelse av iPhone og RIM BlackBerry (ikke Android av en eller annen grunn), og denne noe merkelige vognen merket med «win phone sex».

Undersøkelser har jo vist at mannlige iPhone brukere har mer draget på damene enn andre, så kanskje Microsoft mener at Windows Phone 7 brukere vil få enda mer draget? Dette må nok prøves ut!

Flere bilder av paraden kan sees på Flickr.

En liten digresjon er at disse bildene tilsynelatende er tatt med en HTC Evo, altså en Android telefon…

Samtidig som Microsoft altså er ferdig med Windows Phone 7 utviklingen, så går det nå også rykter om at vi nordboere får en ganske begrenset nytte av Windows Phone 7 til å begynne med. Ryktene sier at non-EFIGS land (land som ikke snakker Engelsk, Fransk, Italiensk, Tysk eller Spansk) vil ha følgende begrensninger:

  • Marketplace funksjonalitet vil være begrenset
  • Ingen Xbox Live tjenester
  • Ingen Zune støtte (kun USA som har dette foreløpig)
  • Ingen lokaliserte menyer (altså vi får engelsk språk)
  • Kun standard tastatur, ingen lokale tegn (altså ikke ÆØÅ)

Nå kan vi jo selvfølgelig håpe at HTC og andre OEM produsenter legger på sine egne soft-tastaturer med ÆØÅ, men ellers var dette litt dårlig nytt for oss nordboere.

Merk at dette altså bare er rykter, fasiten får vi sannsynligvis i London senere denne uka.

Legg igjen en kommentar