HTC senser bedre tjenester med nye smartmobiler

Nei det ble ingenWindows Phone 7-mobil fra HTC denne gangen. I stedet tok konsernsjef Peter Chou opp to nye smarttelefoner fra lomma, og disse har en rekke nye tjenester kalt HTC Sense.

LONDON: Smarttelefon-produsenten HTC kunne i dag avsløre detaljer om utvidede mobiltjenester og to nye modeller med to nye modeller med Googles Android-programvare.
På forhånd var det spådd at HTC ville lansere en Windows Pohone 7-mobil, men det skjedde ikke. Talspersoner fra HTC blir veldig stille eller sier «ingen kommentar» når Mobizmag.no spør når de kommer med en smartmobil med Windows Pohone 7.

Kommer snart i butikken

HTC lanserte Desire HD og Desire Z med uttrekkbart tastatur. Disse vil komme i butikken i henholdvis begynnelsen og slutten av oktober.

Prisen for Desire HD vil i følge HTCs Peter Frölund være cirka 4.500 kroner og 4900 kroner for Desire Z. Begge prisene  er uten subsidier fra mobiloperatørene.

Taiwan-baserte HTC vil bruke de to nye Android-telefonene som ammunisjon i mobilkrigen mot Apple, Nokia og Samsung.

Lynrask opplevelse

Topp-end modell Desire HD bruker Qualcomms Snapdragon-prosessor og kommer med et åtte megapiksler kamera. Skjermen er på 4,3 tommers skjerm, som er en av de største i mobilbransjen.

Mobizmag.no fikk teste mobilen i London, og det første som slår oss er hvor utrolig rask telefonen er å bruke. iPhone 4 og tidligere HTC-telefoner blir trafikksinker i forhold.

Få mobilen på TV-en

– Vi er glade for å ta de nye de nye telefonene til et helt nytt nivå med en serie av tjenester vi kaller HTC Sense.com, sier konsernsjef Peter Chou.

Som mange mobilprodusenter har  HTC fokusert sterkt på maskinvareutvikling. Nå ser det ut som de dessuten går i retning av å kuppe bransjen med nye tjenester som gjør at du eksempelvis kan se ting fra mobilen din på TV eller du kan bruke programvaren HTC Sense til å styre mobiltelefonen din fra PC-en din.
Denne remote-løsningen er kjekt å ha når mobilen blir sjålet eller du har forglemt den hjemme. Du kan for eksempel lett sette over mobilsamtaler til din kontortelefon. Eller du kan slette alle data på mobilen dersom den blir stjålet.

Patrick Chomet, sjef for terminaler i Vodafone, sier at de vil introdusere de nye HTC-modellene på tvers av ulike markeder.

2 thoughts on “HTC senser bedre tjenester med nye smartmobiler

Legg igjen en kommentar