Koble opp mot PC-en hjemme med mobilen

60 millioner brukere tar ikke feil – TeamViewer er veldig bra, og på toppen av det hele 100 prosent gratis å bruke  privat, i motsetning til LogMeIn.

Jeg bruker TeamView flittig selv – fra både min iPhone og iPad – mot min Mac og min mini-PC – men også fra min Mac til min PC. Enkelt, raskt og helt gratis! Jeg var spesielt overrasket over hvor hurtig respons jeg fikk – selv over 3G!

Du kan raskt koble deg opp mot din PC hjemme – lage deg dine egne Partner Lister, dvs over dine PC-er hjemme, kanskje hos venner osv fordi du er så mye flinkere «på data» enn de er 🙂 …. adhoc like så godt som ferdig definerte kontakter…det fungerer like bra, og like enkelt!

Mot Mac like godt som til PC – TeamViewer leverer det de sier!

Meny systemet er også veldig godt laget – høyreklikk som venstre, men ikke minst tastaturet som også tilpasser seg mot PC og Mac henholdsvis – helt automatisk for deg som sitter på andre siden – ved flere klikk på tastaturet så vil Apple tasten, funksjonstaster, windows tasten, og andre knappevalg dukke opp…alt på en side 🙂

Genialt – fungerer også å kalle opp maskinen din når den har gått i hvile (ikke dvale) modus – dvs at du må taste inn passordet ditt feks – som du også fikser via TeamViewer, så lenge server appen går!

Sjekk ut TeamViewer her

4 thoughts on “Koble opp mot PC-en hjemme med mobilen

 1. Når ble LogMeIn ikke gratis, sa du?

  Mulig det er et unntak for i-Eiere, men de er vel vant til høye priser nå… 😀

 2. Den er tilgjengelig for Windows Mobile enda, men du må nedgradere Internet Explorer (uten at det egentlig er noe problem eller skaper savn).

 3. Kan selv anbefale TeamViewer, en meget god app som attpåtil er gratis for private brukere.

  Kan forøvrig tipse om å lage en regel i Mail.app (Mac) som starter opp TeamViewer på maskinen når du skriver en epost med en bestemt tekst i. Dette kan gjøres med et enkelt Applescript som kjøres når regelen blir utført.

  Regel: http://cl.ly/1cfb9d3cd33a198fc8e3

  Applescript:

  tell application «TeamViewer» to activate
  delay 4
  tell application «System Events»
  set visible of process «TeamViewer» to false
  end tell

  Sikkert flere som har tenkt på dette, men tenkte allikevel å nevne det som et tips. Flott artikkel btw! 🙂

Legg igjen en kommentar