Hyperbatterier for MacBook, iPhone og iPad

Med HyperMac kan du gi din MacBook hele 45 timers batteritid – eller lade opp din iPhone 52 ganger.

Batteritiden på en MacBook er kanskje god, men aldri god nok. iPad-en min har en enorm batterikapasitet synes jeg, men alt kan godt vare lenger, og er du på en lang flytur, en lengre bil- eller togtur så kan det være greit å ha et ekstern batteri i nærheten. Til Apple produkter har jeg ikke kommet over mange muligheter, men med HyperMac er alle problemer løst ….. så fremst det finnes noen i Norge som selger det her. Har Googlet litt og ikke klart å finne noen enn så lenge.

HyperMac er det eneste eksterne batteri- og billader løsning som fungerer med ALLE MacBook, MacBook Air og MacBook Pro. HyperMac er tilgjengelig i fire forskjellige størrelser (60 ~ 222Wh), og HyperMac batteriet også gi strøm til iPhone, iPhone 3/3GS/4 og alle andre USB-enheter.

HyperMac 60 ~ 222Wh (og HyperMac Micro / Mini) har blitt oppgradert for å støtte iPad (10W USB) lading.

Bildet under gir deg full oversikt over batteri og kapasitet og er klippet fra HyperShop.com som selger HyperMac

1 thought on “Hyperbatterier for MacBook, iPhone og iPad

Legg igjen en kommentar