Jazz opp iPad-en din med 750 gigabyte!

HyperDrive til iPad er en ekstern harddisk med berøringsskjerm og kapasitet på inntil 750 GB.

Hvis iPad-ens interne diskplass rett og slett ikke holder for deg, så har du et par alternativer for å utøke kapasiteten. Med en Jailbroken iPad og iPad Camera Connection Kit så kan du koble til eksterne USD-disker, men er du som meg og ikke ønsker å Jailbreake så er HyperDrive til iPad hva du trenger!

I tillegg er det en begrensning på 32GB hvis du kjører første alternativ med Jailbreak + Camera Kit, mens med HyperDrive kan du få så mye som 750GB med ekstra lagringsplass! Med en HyperDrive-disk blir 32GB-grensen løst ved at man arrangerer mapper i separate iPad-lesbare 32GB disker, for lagring av filmer, musikk, bilder med mer, og overføre dem til iPad-en etter behov.

På HyperDriven får du en 3.2″ farge-basert berøringsskjerm som lar deg velge den eller de filene du vil overføre, samt at skjermen også kan vise JPEG og RAW-bilder upfront. HyperDriven kan også lese 12 forskjellige minnekort, inkludert Compact Flash, SD, SDHC, etc med to kortlesere.

HyperDrive kommer i en rekke utgaver – avhengig av dine behov:

  • 120 GB: $ 299
  • 160 GB: $ 349
  • 250 GB: $ 399
  • 320 GB: $ 449
  • 500 GB: $ 499
  • 640 GB: $ 549
  • 750 GB: $ 599

HyperDrive kan du kjøpe fra HyperShop.com

3 thoughts on “Jazz opp iPad-en din med 750 gigabyte!

Legg igjen en kommentar