Sjekk bilens og boligens verdi på iPhone

Under IT-tinget lanserte ErgoGroup en iPhone-app som lar deg sjekke tings egentlige verdi, enten det nå er biler, boliger eller økonomiske firmaopplysninger.

TØNSBERG: Med den nye app-en så vil ErgoGroup formidle opplysninger fra registre som Grunnboken, Brønnøysundregistrene og Opplysningsrådet for veitrafikken.

– Dette har vært et spennende innovasjonsprosjekt som gjør at vi kommer med app-er for iPhone. Til denne aktuelle app-en venter vi nå godkjennelse fra Apple, og regner med at det tar en til tre uker, sier konsernsjef Terje Mjøs i ErgoGroup.

Android kommer etterhvert

Egil Årrestad, som er produktsjef for innholdtjenester hos ErgoGroup, mener at den nye appen vil kunne brukes av for eksempel av advokater, eiendomsmeglere, bilforhandlere og forsikringsselskap.

Mobizmag.no lurer hvorfor applikasjonen kun blir tilgjengeliggjort på iPhone, men til dette sier Årrestad at de vil begynne med iPhone og etterhvert utvide applikasjonsporteføljen også til å inkludere Android fra Google.

– Et sted måtte vi starte. Og i dette tilfellet valgte vi å satse på iPhone, sier Årrestad til Mobizmag.no.

Dette vil du kunne sjekke via app-en

Applikasjonen skal vise tekniske opplysninger om kjøretøyet, bruktbilverdi, nybilpris osv.

For eiendomsbransjen så vil applikasjonen kunne vise hvem som eier eiendom i Grunnboken, opplysninger om hjemmelshaver, heftelser og servitutter.

For bedrifter og organisasjoner så vil den nye appen være god til å ha når du raskt skal sjekke firmaopplysninger, regnskapsopplysinger osv.

Legg igjen en kommentar