HTC øker trykket i Norge med Business Afternoon

Torsdag 7. oktober åpner HTC dørene til HTC for Business Afternoon i Oslo. HTCs Partnere og deres bedriftkunder har mulighet for å delta på det eksklusive ettermiddagsmøtet og se de siste smarttelefonene.

Onsdag i forrige uke holdt HTC en stor lansering i London med 385 pressefolk fra hele verden tilstede.

På Business Afternoon i Oslo kan bedriftkunderne høre hva som rører seg innenfor mobilitet og selv få se den neste generasjon av HTC-telefoner som pressen fikk se.

Meld deg på her!

HTC Desire HD
Denne nye smartmobilen imponerte Mobilzmag.no da vi var i London og fikk prøve den. Telefonen booter på kun 10 sekunder som er utrolig i forhold til andre telefoner på markedet!

Mobilen har aluminiumdesignet du kjenner fra HTC Legend og den seneste utgaven av HTC Sense.

Den store berøringsskjermen (4,3 tommer) gir en opplevelse av å se videoklipp, film og bilder, og av å redigere og opprette Microsoft Office-dokumenter.

HTC Desire HD gir den ultimate Internettopplevelsen. Med både en kraftig prosessor og støtte for Flash 10.1, blir hjemmesider vist slik det var ment å se ut.

HTC Desire Z
Denne «utbrettmobilen» gir deg det beste fra to verdener med både en stor berøringsskjerm og et nordisk QWERTY-tastatur.

Mobizmag.no fikk i London demostrert at denne mobilen faktisk bare er tre millimeter tykkere enn dagens HTC Desire.

Du kan samle e-poster fra alle kontoene dine i én felles innboks. Dermed slipper du å bruke tid på å åpne mange forskjellige kontoer.

HTC Desire Z gir deg mulighet til å se, redigere og opprette Microsoft Office-dokumenter, uansett hvor du er.

HTCSense.com

Som en del av den nye utgaven av HTC Sense introduserer også HTCSense.com i Norge.

HTCSense.com er en service som gir enda bedre mobilopplevelse og mulighet for å styre telefonen online. Sikkerhets- backup, «remote lock and wipe» og «track and trace» av telefonen er noen av de nye funksjonene.

På arrangementet 7.oktober kan du selv få se de nyeste telefonene fra HTC. Mobizmag.no vil selvsagt være tilstede på arrangementet.

Legg igjen en kommentar