Rimelige digitale skiltløsninger med iPad

Kombinasjonen av blikkfanget i en iPad, veggmontering med Wallee og programvare for digital skilting kan være en killer.

Markedet for digitale skiltløsninger er sterkt voksende, og alt fra 7-Eleven, bensinstasjoner, bokhandlere og andre butikker har valgt digitale skiltløsninger for å markedsføre sine produkter, kampanjer og annet informasjon som de finner relevant for sine kunder.

I en fersk undersøkelse utført av InfoTrends i USA fant man ut via intervjuer med digitale skilt-kunder at deres digitale skiltløsninger hadde resultert i 47,7 % effektivitet på merkebevisstheten. I tillegg hadde løsningene hjulpet til med å øke kundenes kjøpesum med 29,5 %, og ikke minst at antall kunder som kjøpte mer enn engang økte med nesten 33 %.

iPad som et digitalt skilt

La oss ta ulempene først med en iPad:

  • Størrelsen (de fleste skilt er nok MYE større enn 9,7″)
  • Er ikke like pen med strøm adapteret tilkoblet

Fordelene:

  • Batterilevetiden til en iPad før lading må til strekker seg langt utover en normal butikkdag
  • iPad-en i seg selv er jo blikkfang til de grader 🙂
  • Prisen på en iPad er lav sammenlignet med andre digitale skiltløsninger
  • Du kan få en digital skiltløsning som er mobil – og som du har med deg uansett hvor du er

~sedna presenter er et selskap som lager digitale skiltløsninger for alle typer skjermer, og har kunder som American Eagle på Times Square i New York på kundelisten i tillegg til en rekke andre store og små kunder. Presenter applikasjonen deres – og alle andre programmer forøvrig er utviklet kun for Mac maskiner, fra Mac Mini og opp til MacPro. Selskapet har nå lansert Presenter Player for sedna til nettopp iPad – for gratis nedlastning.

~sedna selger sine produkter stykkvis, med Presenter som er selve hovedproduktet for 600 USD. Spilleren koster 300 USD, mens som sagt iPad avspilleren er gratis. Du kan med andre ord bygge deg en skikkelig digital skiltløsning for en relativ liten investering. Nå har du programvaren og iPad-en, men prikken over i-en blir Wallee som lar deg enkelt og nydelig feste din iPad til veggen.

Wallee blir i så måte både en festeanordning for iPad-en til veggen hjemme, på kjøkkenet, soverommet, osv – like mye som den kan være i en butikk. I tillegg vil den fungere som en beskyttelse for iPad-en ift beslaget rundt omkring. Det hele ser i tillegg pent ut, og er nettopp det som må til for å kunne bruke iPad-en som en digital skiltløsning i butikker, på arbeidsplassen med mer. Trend Distribusjon i Norge har en veil pris på Wallee på 549 (les mer om Wallee her på Trend Distribusjon)

Nå har ikke jeg testet det her ut selv, men jeg ser jo potensialet for en slik løsning på iPad for både store og små bedrifter – som ønsker å bruke en slik publiseringsløsning for bedriftsnyheter,  oppdatering av salg, nye kunder, og annet relevant informasjon. På samme måte ser jeg også at iPad-en som en digital skiltløsning kan være attraktivt for restauranter, gourmet butikker som vil reklamere for spesifikke produkter med video demonstrasjoner med mer. En retail-butikk som selger data utstyr og lignende vil også kunne oppnå ekstra god effekt ved en digital skiltløsning basert på iPad og Wallee – spesielt hvis samme butikk BÅDE selger iPad og Wallee – siden begge kan brukes på jobb – og hjemme.

Tilgjengelighet?

~sedna presenter er tilgjengelig via www.icast.nu for det norske, danske og svenske markedet, mens iPad og ikke er å finne i Norge enn så lenge.

Behov?

Det skal ikke jeg si så mye om – personlig synes jeg det her ser spennende ut, spesielt fordi dette er den eneste digitale skiltløsningen jeg har sett til Mac, med avspiller løsning på iPad – og med en god festeanordning med Wallee….hva synes du?

2 kommentarer om “Rimelige digitale skiltløsninger med iPad

Legg igjen en kommentar