VIDEO: Sony Ericsson lanserer «dings» til Android

Sony Ericsson LiveView er det første tilbehøret fra Sony Ericsson som er kompatibelt med den åpne Android-plattformen.

Nederst i artikkelen er en video hvor Sony Ericsson demonstrerer noen bruksområder.

Med den lekre mikroskjermen kan du følge med på alt som skjer på telefonen uten at du behøver å ta den ut av lommen eller vesken. LiveView kan man enkelt feste på nøkkelknippet, på laptopen eller bruke sammen med klokkeremmen som følger med.

Teknisk sett er det en 1,3 tommers OLED skjerm med 128×128 pixel skjermoppløsning. Den kobler seg til telefonen over bluetooth og krever Android 2.x. LiveView vil bli sluppet for salg samtidig som Xperia serien får sin oppgradering til Android 2.1.

Siden Sony Ericsson har annonsert at Xperia X10 serien vil få Android 2.1 oppgradering rundt månedskiftet oktober-november, så vil ikke LiveView heller være tilgjengelig før et godt stykke ut i fjerde kvartal.

Vi i redaksjonen er litt usikre på hva vi skal kalle LiveView og hva bruksområdet typisk vil være, så frem til vi får testet denne selv, kaller vi det en «dings». Her ser du en video med noen bruksområder:

En kommentar om “VIDEO: Sony Ericsson lanserer «dings» til Android

  1. Jeg kunne tenkt meg denne, skal innrømme det. 🙂

Legg igjen en kommentar