Endelig Spotify for Windows Mobile

Dagen vi ikke trodde skulle komme, har kommet. Spotify har lansert en klient for Windows Mobile 6. Altså ikke Windows Phone, men dagens modeller.

Dette vil nok glede alle som har kjøpt telefoner som HTC Touch HD2, HTC Touch Pro2, Sony Ericsson Xperia X10, også videre.

I disse iPhone og Android tider er det lett å glemme at Microsoft faktisk har en ganske stor markedsandel med gode telefoner basert på Windows Mobile 6.x.

Spotify lanserte idag en egen klient til denne plattformen. Spotify nevner også at de vil ha en spesielt utviklet klient for Windows Phone 7 når den plattformen blir lansert.

Hvordan skaffer du deg så da Spotify for Windows Mobile? Først må du ha et Spotify Premium abonnement, når du har det, kan du laste ned klienten ved å besøke m.spotify.com på mobilen din for å laste ned klienten manuelt.

Hvis du smører deg med litt tålmodighet, vil også Spotify klienten bli tilgjengelig kostnadsfritt fra Microsoft Marketplace om en liten stund. Fordelen med å laste ned fra Marketplace, er at da får du automatisk nye versjoner, på samme måte som på iPhone og Android.

2 thoughts on “Endelig Spotify for Windows Mobile

Legg igjen en kommentar