Nå kan du handle i Android Market

For fire dager siden kunne vi fortelle at Android Market kommer til Norge innen to uker. Vel, det gikk betydelig raskere enn som så. Idag kan alle Android brukere og utviklere glede seg, dagen er kommet!

Android Market åpnes nå for salg fra 20 nye land, og 18 nye land for kjøp. Et av disse landene er Norge. Skal du kjøpe applikasjoner trenger du ikke gjøre noe annet enn å skaffe deg en Google Checkout konto, kommersielle applikasjoner er allerede tilgjengelige i Android Market på telefonen din.

Hvis du er utvikler, og vil legge ut dine applikasjoner for salg, så er det lurt å velge “All Locations” i grensesnittet for utviklere på Android Market sin Publisher side. Da vil applikasjonene dine automatisk bli tilgjengelig i landene etterhvert som de rulles ut.

En kjapp titt viser oss dog at det er noen applikasjoner som ikke er tilgjengelig, som for eksempel Documents To Go, LogMeIn Ignition, RoadSync og Moxier Mail. Antagelig fordi utviklerne ikke har lagt til Norge som et land de vil selge i, eller ikke har valgt å selge applikasjonen globalt.

Antagelig er ikke dette bevisste valg, og applikasjonene vil nok bli tilgjengelig så fort de oppdager problemet.

3 kommentarer om “Nå kan du handle i Android Market

  1. Det gikk kjapt. Nå må bare utviklerne få ut fingern! 😉

  2. Dette var jo gode nyheter. Dette må testes 🙂

  3. Kjøpte et spill for 6 kr, men ble dratt tre separate beløp på 100kr hver fra kontoen min. Ble ikke dratt for spillet, siden jeg refunda det. Lurer på om jeg får se de penga igjen.

Legg igjen en kommentar