Sinte fugler helt gratis på Android

Angry Birds er et veldig populært og sterkt vanedannende spill som har gått som en farsott på iTunes App Store. Nå har de ankommet Android plattformen helt gratis!

Angry Birds er et brettspill der du skal skyte forskjellige typer fugler med sprettert mot en gjeng med griser som har stjålet eggene dine…

Plottet er syltynt, men grafikken, spillbarheten og ikke minst de fantastiske lydeffektene har gjort sitt til at dette er et av de mest populære mobilspillene for tiden.

Spillet koster seks kroner for iPhone, men på Android er det helt gratis. Hvorfor? Spillet er reklamefinansiert. Det dukker opp bittesmå AdMob reklamer i det ene hjørnet av skjermen fra tid til annen. Reklamene er ikke forstyrrende for spillet.

Spillet er på over 12 megabyte, så her er det bare å rydde plass på mobilen laste ned fra Android Market.

Advarsel: Sterkt vanedannende!

10 thoughts on “Sinte fugler helt gratis på Android

 1. Tipper det ordner seg når X10 får sin etterlengtede Android 2.1 oppgradering.

 2. Og når kommer den oppgraderingen? N =)

 3. Spent på hvordan det her kommer til å gå ja.

  Med over 300 mobiltelefoner av ymse størrelser, datakraft, forskjellige OS versjoner, minnestørrelse med mer, så er det selvsagt mye vanskeligere å få alle spill og programmer til å fungere på alle Android telefoner, hvis ikke umulig…

 4. Dette er en utfordring for alle utviklere uansett plattform Hans Petter.

  Selv verdens mest begrensede smartphone-OS, iOS, har slike utfordringer.

  iOS applikasjoner må støtte tre forskjellige skjermoppløsninger, mange forskjellige CPU’er og tre forskjellige OS versjoner.

  …og det er bare så langt i iOS sitt korte liv…

  Please stopp the FUD 😉

 5. Vel, det er ikke noe FUD egentlig – det er ganske åpenbart at en leverandør med et særdeles begrenset antall enheter hvor kontrollen over OS, hardware og software kan sikre kvalitet og opplevelse bedre enn et OS som flyter i forskjellige versjoner på en rekke forskjellige enheter av ymse størrelse, kapasitet og ytelse.. det er nettopp derfor man får så ofte blåskjerm på Windows feks 🙂

  Ref min tidligere artikkel om når Android blir mobilens svar på Windows på PC:
  http://www.mobizmag.no/2010/09/08/android-ermobilens-svar-pa-windows-til-pc/

  Jeg sier ikke at det ikke er en utfordring på Apple sin plattform – for all del – har en rekke apps selv som ikke fungerer nå på min iPad med iOs4.2 fordi appsleverandørene ikke har tilpasset den ennå …. siden den fortsatt er i beta, men arbeidsoppgavene med å få alle apps til å fungere på tvers av iPhone, iPod og iPad er jo mindre fordi antallet og forskjellene er mindre – enn hva som er tilfellet med Android i dag.. FUD eller ikke, det er realiteten.

 6. Konkrete minstekrav til Angry Birds:

  – Android 1.6 eller nyere
  – OpenGL ES 2.0
  – Minimum 320×480 skjermoppløsning

 7. Kjører bra på Huawei U8230. Kjører fantastisk på Huawei S7. 😀

Legg igjen en kommentar